QueenMommy 20+2 ikinci gebeliğim ebe aşı için gel dedi bu hafta benm bildiğim ikinci gebelikte aşı yok 3 sene önce doğum yaptım ikinci gebelikte hangi aşı oluyor?
poncikveannesii QueenMommy tetanoz için çağırıyorlar benmde ikncü gebelğm şu an 10 haftalk ama ilk haftlrda ebe arayp bilgileri istedi tetanoz için çağrcaz yine dediler üç yıl olcak ilk çocğm doğalı
Cacaege QueenMommy tetanoz canım benimde oğlum 3 yaşında ona gebeyken 2 doz vurunmustum şimdi 2. Oğluma gebeyim tek doz vurundu. Aradan 5 yıl geçmiş olsaydı 2 doz vurunmak gerekirmiş
Imasleeper QueenMommy ilkinde tetanoz oldum ben şuanda çağırmadı 3 sene var arasında koruyuculuğu 5 sene diye biliyorum ama gidince sorucam bakalım
QueenMommy Imasleeper İlkte bende bütün aşılarımı oldum benm bildiğim bu aşılar 2veya 3 sene koruyor gidince sorucam ama burda sormak istedim hata mı yapıyor acaba ebe
poncikveannesii QueenMommy ondan sanırım kullanılan aletlerden dolayı bana ilk doğum sezeryanmı diye sorup o zaman tetanoz var dediler o yüzden sordum normal doğm olup olanada yaplyor mu bilmiyorum
myangelson QueenMommy tetanoz aşısıdır muhtemelen başka aşı vurulmuyor zaten. 2 buçuk sene önce 2 doz vuruldum hamileyken bu hamilelikte de tek doz vurdurdum