MiranMomy Merhaba arkadaşlar binlerce cinsiyet hurafesi var biliyorsunuz ve bunlardan biri de sağ kasik ağrısı erkek sol ise kız bebek anlamına geliyormuş bunu yaşayan var mı acaba 😇🙏🏻🥹
deletedmom43191 MiranMomy sağ sol ile cinsiyetin alakası yok benim tüm gebeliklerim solda oldu çünkü sağ tarafım yok benim hem kızım hem oğlum var 🥰
KumpirsMom MiranMomy 18 haftalığız sağ kas ağrısı çektim hep cinsiyetimiz belli değil hala ama tahminen kız dendi bana öğrenince postunuza yazacağım 🤣
Esma006 MiranMomy kusma hiç yaşamadım ekşi tuzlu aşeriyodum sürekli sırt bel ağrısı yaşadım karnım sivri gidiyor bide
Abilikardesli MiranMomy evet bende öyle oldu oğlumda hep sağ kasığım ağrıdı şuan kızıma hamileyim sol kasıkta anladım hep
FRVP20 MiranMomy benim hem sağ hem sol kasık ağrım oluyor o zman ikiz 🤣 hurafe canım sağlıklı olsunlarda kız erkek Allah vergisi
Happyka MiranMomy benim 3 kızımda soldaydı yani oradan hissediyordum pitpit hareketleri falan . Şuan erkek bebeğim o da sağ tarafta ordan hissediyorum
MiranMomy Tugba29_ çocuğum yok henüz eşimin ailesinde de benim ailemde de kız çocuk var hep eşim de erkek istiyor ister istemez o yüzden bende bir oğlum olsun istiyorum ❤️