34ilayda55 Anneler size bir sorum var. Ben özel sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum. Günüm geçti kan tahlili vermeden önce yaptırsam oluyor mu. Bugün test yaptım çift çizgi çıktı sizce olur mu bilgisi olan var mı?
Anonim111 34ilayda55 minimum 6 ay beklemeli şu an sağlık sigortaları. Diyelim ki 1 ay beklemeli olanı buldunuz onda bile sigortayı yaptırdıktan sonra hamile kalınan tarihe kadar en az bir regl dönemi geçirmenizi istiyorlar.
Asu_baby5 34ilayda55 belli bir zamanı oluyor sigortaya göre değişiyor zaman süreleri kimisi bir ay kimisi üç ay süre koşulu var hamile ikende özel sağlık sigortası yaptırabilirsiniz biraz daha pahalı olabilir hastanelerde de anlaşmalar oluyor
Anonim111 34ilayda55 Ama doğum teminatlı tamamlayıcı sağlık değil de özel sağlık sigortası yaptırabilirsiniz. Onu ekleyeyim yanlış anlaşılma olmasın :) fiyat farkı çok oluyor tabi ama en azından kullanabileceğiniz hastane ağı geniş oluyor. Tek bir hastaneden paket almış gibi olmuyorsunuz.
34ilayda55 Asu_baby5 hafta sonu olduğu için görüşemedim sigortacıyla yarın görüşücem duruma göre bakıcam artık çünkü bugün testim pozitif çıktı 🫠
Asu_baby5 34ilayda55 bende hamile kaldıktan sonra yaptırdım Sompo sigorta isterseniz görüşün çok yardımcı olmuşlardı zaten hamile kaldıktan sonra sigorta yapan 2 şirket var diye biliyorum birisi sompoydu diğerini hatırlamıyorum
34ilayda55 Kan tahlili vermedim daha evde çubuk testim pozitif çıktı ama yapılmıyormuş anladığım kadarıyla
Anonim111 34ilayda55 Zaten normalde göre bu seneki yenileme fiyatlarında %100’ün üzerinde zam var maşallah sigorta olayları hem sağlık hem diğerleri çok artmış durumda. Hastaneniz belliyse doğum paketi alın şu an için en iyi tercih o bence sizin açınızdan
-Cansu- 34ilayda55 şuan yapabileceğin iki sigorta var canım biri sampo biri demir hayat sigorta. Diğer sigortaları yaptırsan da sigortan gebeliği karşılamaz boşuna paket almış olursun
Dmlakrbg Bizim sigortacımız istersen dokuz aylık hamile ol yaparız sigorta demişti. Sanırım o farklı bir sigorta. Ama fiyatı ne çıkar onu bilmiyorum. En doğru cevabı sigortacınız verir