aysenurrkucuk ilke_ çok teşekkür ederiz sağolun 😍 bütün çocuklar bütün bebekler sağlıkla yaşasın inşallah 🙏🏻
aysenurrkucuk 2baby1cat ayyy ne güzel bir mesaj buuu 🥹🥹 çok sevindim inşallah benim oğlumda iyi huylu vatana millete hayırlı bir evlat olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Lleeyyllaa aysenurrkucuk Benim bir öğrencim vardı diş hekimliği okuyor şuan. Karakterini çok beğendiğim bir çocuktu. Bence çok güzel bir isim seçmişsiniz adıyla yaşasın
Masal7778 Bence çok güzel bir isim bende oğluma çok koymak istedim ama cevredekiler çok karıştı o neymiş falan dediler moralimi bozdular bizde Göktuğ koyduk🥹 ama bence çok güzel bir isim ♥️🥰
Eemmyy Tugba2794 zorlukları yok sadece dediğim gibi cinsiyet karmaşası yaşanabiliyor. O da zaten bebeklik döneminde, sonrasında büyüdüklerinde artık sorulmuyor çocuk da yanımızda olduğu için bakıyorlar apaçık belli yani cinsiyeti☺️🥰
drycnrll Biz de Altay ve Kutay arasında kalmıştık Altayı seçtik 🥰 kim bilir belki bir erkek kardeşi olursa adı Kutay olur😊 isim çok güzel bu arada güzel günlerde ismiyle yaşasın 🫶🏻
Slhls drycnrll biz de böyleyiz ben harflerin enerjisinden dolayı kutay istiyorum ama altayın tınısı daha çok hoşuma gidiyor çok kararsısız siz nasıl düşünerek karar verdiniz😂
Selif1x Ben de oğlumun adını Uras Kutay koyacağım inşallah ❤️ hep çok güzel günleri olsun çocuklarımızın 🙏🧿
Batbet88 aysenurrkucuk oğlumun adı Kutay çok severek koyduk 2 yaşında,ilk oğlumuzda da çok istemiştik ikinciye nasip oldu, sakin ağırbaşlı bi çocuk anlamı da çok güzel eski Türk isimlerine aşığım
aysenurrkucuk Batbet88 çok teşekkürler sağlıkla büyüsün oğlunuz 😍 benim içime çok sinen bir isim oldu 🩵
drycnrll Slhls eşim Altayda çok ısrar etti ben zaten aşşırı kararsız olduğum için kabul ettim hemen😂😂 yani tabi ki ben de çok severek kabul ettim zorla değil yanlış olmasın 😂