Bsra_crk Kızlar 14 haftalık gebeyim midem bulanıyor halla geçmedi doktorum 3 gün önce kan ilacı başladı ama ben bulantı hapımı bile içerken kusuyorum kan ilacını da içemedim o gündür bebeğime ve bana birşey olur mu diye endişeleniyorum çok fazla da beslenemiyorum korkuyorum lütfen bana cevap verirmisinz
Melikeakkc Bsra_crk benimde 18 haftaya 19 haftaya kadar sürdü 22+3 üz hala her sabaha ilk lokmada bi duraksarım midem bi kalkıyor gibi olur ama eskiye nazaran azaldı
nevaneva Bsra_crk korkmayın kussanız bile beslenmeye çalışın kan ilacıda bende aç karna içince dokunuyor yemekten 1 2 saat sonra içiyorum bişe olmuyor ozaman öyle içebilirsiniz. Muz kefir ceviz vs bebeği besleyici şeyler yiyin kussanız bile bebek beslenir korkmayın
richgirl10 Bsra_crk şuan bebek zaten senden besleniyor onun adına korkma🙏 Allahın izniyle ona hiç bir şey olmaz. Ben ilk 5 ay bırak kilo almayı kilo verdim 47 kiloya düştüm ama bebek sağlıklıydı çok şükür. Kusmalarım bitmedi 9. Ayıma girdim halen bulantılarım var ve ilaçla ayaktayım. İnşallah sizin ki bu haftadan sonra biter
busrasss1 Bsra_crk bulantı bilekliği kullanın akupunktur etkisi gbi birsey watsonsta ebebekte var bende işe yaramisti
Bsra_crk nevaneva işte benim bulantı her an içimde var eskisi kadar kusmuyorum ama bulantım olduğundan ilaçlarımı bile içemiyorum endişeleniyorum 🥹 şu an bile bulantım var mesela uyumadan önce içiyim desem şu an içsem kusarım mesela 🥹
Bsra_crk richgirl10 richgirl10 evet ben daha 14 haftalık allahım yardımcımız olsun insanın içinde huzur olmuyor işte huzursuz olabiliyorum 🥹 inşallah geçer
Bsra_crk Marsilyasabunu 2 doktora gidiyorum biri özelde biri devlette biri multivitsmin başladı biri ise onun için bekleyelim demir ilacı d vit kullan dedi yani multivitsmin almadım demir ilacı verdi içemiyorum d vitamin damla onu içiyorum bilmiyorum korkuyorum farklı farklı şeyler
Bsra_crk mrp2023 zaten tahlil yapıp vermedi kan ilacını başlayalım dedi öyle yarın tahlil yaptıracağım bi bakcm değerlerime
Marsilyasabunu Bsra_crk bende senin gibi 2 Dr gidiyorum ikiside kullandığım tüm ilaçları birbirlerinin yazdıklarını biliyor ortak olarak kullanmamı istedikler coledan d vitamini damla , demir ilacı sabah akşam, magnezyum, İmom vitamin
SunaKzl Bsra_crk canm bende senin Gıbiyim kan verdim 17 haftada çok düşük çıktı ferrıtın acil kan ılacı kullacaksın dediler aç karnına yazıyor bana doktor c vıtamınıyle kullan dedi ben hemen içip portakal yıyorum hemen ağzımın tadı gecıyor ama multivitamin ıcemıyorum bulantım devam etti ıcın ıcmıyorum daha çok kusma yapıyor sadece kan ılacı ıcıyorum
Bsra_crk SunaKzl bana da özeldeki doktorum o yüzden multivitamin başlamadı bir kaç hafta daha geçsin diye
Bsra_crk SunaKzl halla geçmemiş senin de 17 hafta olmuşsun ben 14 daha inşallah geçer tez zamanda Allah’ıma sığındım eski hayatımı özledim vallahi bu bulantıdan huzursuz yaşıyorum günlerdir
tomrisinaannesi Bsra_crk hiç korkmayın şu an sizin depolarınızdan emiyor kan ilacı da sizin için zaten eğer çok zorlanıyorsanız doktora demirli serum bağlamasını söyleyin ben hep öyle yaptım 3080 doğdu bebeğim de özellikle meyve çok tüketiyordum
Bsra_crk tomrisinaannesi inşallah söyleyeceğim doktoruma. Yarın kan verecem kan demir durumumu anlıyım direk doktorumla iletişime geçeceğim 🥹
tomrisinaannesi Bsra_crk 30. Haftamdan 37. Haftama kadar haftada bir bağladılar bana gerçekten yükseldi son trimester de o mide bulantıları geri geliyor Allah yardımcınız olsun sağlıkla huzurla kavuşun mucizenize inşallah 😍🤍