dilara__0 Aşırı bulantım var 2 saat önce prilam dr içtim bir tane şimdi yeniden içsem olur mu 10 haftalık gebeyim
Seher_blk dilara__0 benim doktorum gece yatmadan önce 2 tane iç dedi yoksa işe yaramaz sabah da çok bulantı varsa birtane sabah birtane öğlen iç dedi
Mion dilara__0 şuan çok bulantınız varsa çıkarırsınız. Yatmadan önce 2 tane icin daha iyi olacaktır. ☺️
Bsra_crk Benim 14 hafta ona rağmen bulantım geçmedi kan ilacı verdi doktor içemiyorum psikolojim bozuldu resmen
Bsra_crk Snql16 al da onu bana sor bende aynı bulantımdan ilaçlarımı da içemiyorum endişeleniyorum açıkçası 🥹
Snql16 Bsra_crk herkes 12 hafta dan sonra iştahın acilir dedi aynıyım Özellikle akşam yemeği yiyemiyorum gündüz iyim.prilam kullaniyorum gece 2 tane
Bsra_crk Snql16 şu an prilam diye okuyorum ya adını duyunca bile kusasım geliyor psikolojim de bozuldu sanırım kusmaktan hastanede falan yattım çok zor geçti şu an eskisi gibi kusmasam da içimde hep bir bulantı ile yaşamaktan yoruldum 🥹
Bsra_crk Snql16 kaç haftslıksın Snql16 şu. An kaç haftalıksın ben 1 ay öncesine kadar içiyordum artık içemiyorum çok tiksindim o ilaçtan