Svcnhzr Çok acil yardım edin 37+4 haftalık hamileyim ikinci hamileliğim ilki sezeryan olmuştum şimdi de lavaboya girdim ve çamaşırım ıslanmış su gelme bu şekilde mi oluyor ve normalde yarın zaten hastane randevum var napiim gideyim mi hemen hastaneye
Nesonunbeybi Svcnhzr doktorum su geldiğini anlamama ihtimalin yok dedi, öyle ıslaklık gibi değil baya su gibi olması lazım yine de doktorunuza yazma imkanınız var mı bir sorsanız ?
Zynp5338 Svcnhzr suyun geldikten sonra hafif hafif sancilarinda başlar. Sancin yoksa eğer şimdiden doktora gitmene gerek yok. Zaten yarın gidecekmissin. Çünkü Bebeğin suyu öyle islanmayla azalıp bitmez. Yinede İçim rahat etmez diyosaniz siz bilirsiniz tabi :)
Zynp5338 Svcnhzr bu arada akıntı da olabilir o ıslaklık bende de oluyor ben 35. Haftamdayim bazen okdr çok akıntı oluyor ki su akmış gibi geliyor bana da ama kontrollerde su da azalma yok dedi doktorum
gizemm26 Svcnhzr Benim suyum gelmişti gelirken hissediliyor hatta idrar kaçırma olur mu diye bile düşündüm son haftalarda olabiliyormuş 39 haftalıktı bekledim tekrar geldi ve o sızıntıyı bayağı hissediyorsunuz sonra gittim hastaneye ama sürekli bir sızıntı halinde devam etti gazlı bez gibi birşey veriyorlar akıntı ona gelince o bezde renk değişiyor ona göre suyunuzun geldiğini anlıyorlar isterseniz bir gidin