Srp53 ezooezz ya hastanelerde de sağmak için çok canını yakıyorlar gibi bir şey duydum dayanamazsın dediler böyle de ağrısına dayanamıyorum zaten. Hastaneye acile mi gideceğim napacağım ?
ezooezz Srp53 ayarını bana seçtirdi hemşire canını yakmayacak seviyede olması lazım dedi ona göre ayarladı. Acile gidin yönlendirirler büyük ihtimalle. Beni çocuk doktoru yönlendirmişti kontrole gittiğimizde
ezooezz Srp53 elinizle sağmayı denediniz mi? Biraz can yakar ama o da etkili diyorlar. Ben denediğimde akıtamamıştım o yüzden doktora sordum. Sıcak su koyduktan sonra yukardan aşağı doğru masaj yap internette sağım videoları var ordan öğrendim ben de az az gelir zaten gelen sütü kaşığa vs bir şeye akıt ama o süt çok önemli. Emzir bol bol yani bir an önce rahatlatman lazım kendini. O kadar kötü hissediyordum ki o 2 gün seneler gibi gelmişti. Ama bir sağma makinesi lazım bence ilk zamanlar imkanın varsa. Ben çok kullandım makineyi düzene girene kadar.
1Ali Sütün inmiş canım 🥰benimde öyle oldu bebek emdikçte bir iki güne rahatlarsın üşüme falan gelebilir korkma, elinle hafif hafif sık süt damla damla aktıkça o da rahatlatır
1Ali Srp53 süt inmesi oluyor bu, bende salı doğum yaptım perşembe günü aynı bu şekilde taş kesildi acısından ağlacaktım ama geçiyor bi süre sonra sadece göğüslerin boşaldığından emin olun mastite çevirmesin
Srp53 1Ali nasıl anlayacağım onu. Yani şimdiye kadar sadece ben sıkınca sarı bir şey geliyordu dün öyle olduktan sonra baktım pijamam da ıslanmış silikon göğüs ucu aldım çocuk daha çok çeker belki diye. Dünden beri mama da vermiyorum ama giderek daha da taş kesiliyor sanki.
1Ali Srp53 sıcak duşa girin orada biraz masaj yapın göğüsünüze çıkıncada sıkıp sağmaya çalışın internette daha detaylı vardır. Bende sağım makinesi vardı ama yapamadım zaten taş gibi iki çekiyor doğru düzgün süt gelmiyor çok sert çünkü makine kavrayamadı baktım öyle olamayacak sürekli ama sürekli emzirip bir yandan elimle sütü sıktım geçti hemen çok şükür
yigitinannesiiiii Srp53 canım benimde isenin gibi olmuştu göğüsüme dokunamıyordum normalde ilk başta 10-15 dk sağdığım göğüsümü yarım saat sağdım höğsün yumşacık oluyor anlıyorsun zaten boşaldığını güzek bi süt sağma al yada mochi miydi neydi onuda övüyolar ben kullanmadım ama
Srp53 yigitinannesiiiii ya onu da hemen burda bulabilir miyim bilmiyorum küçük bir yerdeyim :( anca eczanede ne varsa
1Ali Srp53 acıyor ama biraz sabredip sıkarsan yumuşayacak başka türlü geçmiyor🥲ya da sağım yapabilirseniz makineyle öyle deneyin
yigitinannesiiiii Srp53 bide göğüslerin damar damar oldumu benim öyle olmuştu koltuk altından başlayarak uçlara doğru masaj yapmıştım biraz rahatlarıyor ama mutlaka sağ sütünü yada yardımcı olabilecek biri varda çevrende yardım iste
aycinelizsmom Srp53 canım sıcak su torbası koy memelerinin üstüne 10ar dk falan beklet sonra sütün damlamaya başlar. Elinle sağamıyorsan manuel pompa aldır, şimdilik iş görür sağım yapman lazım
Srp53 yigitinannesiiiii evet canım damarlarım çok belirginleşti valla tartsam göğsümün teki bir kilo olmuştur ya bir de birini emzirirken diğerinden süt damlamaya başladı üstüm sırılsıklam oluyor
ezooezz Srp53 evet biliyorum çok acıyor emzirdikçe de acıyor ağlaya ağlaya emziriyordum . Canım o zaman bir hastaneye git makine bulamadıysan. Anlat derdini emzirme eğitimi sağım vs yapıyorlar mı ki yaparlar mutlaka inşallah geçer bir an önce 🙏
Egemom07 Srp53 sen bir hastaneye git sütünü boşaltsınlar ağrın çok olmaz ilk ağrı hissedersin dayanılmayacak bir durum değil süt dolu olması gittikçe ağrı yapar.