Havva578 Kızlar 19+1 ken ilk tekmeyi hissettim çok tuhaf bir duyguydu siz ne zaman hissettiniz ilk tekmeyi
Aleynanaz Havva578 ben de 15 haftaligim ve nasıl bir duygu olduğunu bilmek isterim 😂 dört gözle bekliyorum tekmelemesini
Tgball Havva578 ben de tam 19 haftada hissetmiştim :) bu anı o kadar çok beklemişim ki çok garip bir heyecan ve mutluluk oluyor. Şükür sebebi🙏🙏😊
Havva578 Aleynanaz yaa çok güzel içerden sanki bi dürtme gibi oluyo alışveristeydim kasaya ödeme yapıyordum birden vurdu nefesim kesildi konuşamadım ama çok mutlu oluyor insan tekmelemesi çok farklıymıs 4 . Bebeğim sanki ilk defa yaşıyorum
deletedmom43191 Havva578 ilk oğlumda 11 veya 13 haftadaydim ikinci gebeligimde hiç bir zaman hissetmedim 😒 bazı sıkıntılar vardı bu gebeligimde ise 30 ve sonrası hissettim
lamina2708 Ben de 16+5 net olarak hissedemedim kalp atışı birkaç gün önce hissettim gibi ama daha da olmadı
Beri-4835 Havva578 Erkek bebeklerin direk tekme attığını kızlarında önce kayma vb hareket ettiğini duydum bende de öyle oldu merak ettim sizde tersi olmuş
SunaKzl Havva578 ben de 18+1 ım hala hıssetmedım korkuyorum hala neden hıssetmıyorum acaba birsey mı var çok ıstıyorum hıssetmek🥹
Beri-4835 Havva578 anladım ben direk tekme olarak hissettiniz sandım. Rabbim hayırlısıyla doğurup bakmayı da nasip etsin