hhilalc haftanın içindeyim bebeğim doğuma ters pozisyona döndüğü için doktorum salı günü gel bir daha muayene edelim aynı şekilde duruyorsa yatışını verip çarşamba günü sezaryen yapıcaz dedi. Salı günü gittiğimde yatırırlar mı yoksa sadece yatış yapıp çarşamba sabah gel mi derler sizce?
Esum48 hhilalc benim de tersti 36 ya kadar bekledi sonra 38+2 ye gun verdi hic 1 gun oncw gel bakariz filan demedi
Aylaa123 hhilalc yatış evraklarını yaparsınız çarşamba günü sabah gidersiniz planlıda genelde öncesinde yatırmaz doğumun olcağı gün yatırılır
Gokce35- hhilalc Benim doktorum geceden yatırıyor 7 mart nasipse doğumum 6 mart gecesi yatış yapıcaz ilk gebeliğimde de aynı yaptı geceden yatış sabahı doğum
hhilalc Esum48 bende böyle yapacağını düşünüyorum aslında ama direk salı günü yatırırlarsa ona göre hazırlıklı gitsem iyi olur diye düşünüyorum. Ailemizden uzakta yaşıyoruz arkamdan eşyalarımızı getirecek kimse yok eşimden başka 😔
hhilalc Esum48 ben 35. haftadan beri her hafta kontrole gidiyorum ve her gittiğimizde farklı pozisyonda oluyor bebeğim. Belki yine dönebilir diye bana böyle söylemiş olabilirler. Yani siz direk sezaryen olacağınız gün mü gidip yatışınızı yaptınız?
Esum48 hhilalc belki ondan olabilir sizin. Benim 29 dan beri tersti. Bana 30 temmzuda gel sezaryene alcam dedi. 30 unda gittim yatisimi yaptim ameliyata girdim
hhilalc Esum48 inşallah beni de salı günü evrakları tamamlayıp çarşamba gel derler. 1 gün fazladan yatmak istemiyorum hastanede
Esum48 hhilalc bence oyle yaparlar normal dogum olsa neyse de sezaryene alcak 1 gun yatinca napcaksiniz ki hastanede ? Sacma olur bence ama su da var donuyor bazen diyorsunuz o gun gittiginizde donmus olursa ve dogum da baslamis olursa ?
hhilalc Esum48 dönmüş olabileceği ihtimalini düşünmüştüm ama doğumun başlamış olması ihtimalini hiç düşünmemiştim 😅 en iyisi her ihtimale karşı doğuma gidiyormuş gibi hazırlıklı gitmek sanırım
Esum48 hhilalc ben her konuda pimpirik bi insanim da aklima o ihtimal geldi 🤣 nolur nolmaz oyle yapin bence. Bize de haber verin merak ederim 🤣
hhilalc Gokce35- 1 gün önceden yatırmasının sebebi ne ki acaba. Bana biraz mantıksız geliyor. Doğum günü sabah erkenden gitsek de olur bence. Doktorum bir gün önceden yatırmak isterse kesinlikle şimdi gideyim sabah geleyim diye ısrarcı olacağım 😅
hhilalc Esum48 teşekkür ederim fikir için 😅 haber de veririm inşallah ♥️ Sizde dua edin bebeğim tekrar dönsün gönlüm normal doğumdan yana 🥲
Gokce35- hhilalc o şekilde yaptırıyor daha rahat oluyormuş ilkte heyecanla güzel oldu ama şimdi oğlum var ondan biraz zor gelicek ya bakalım sağlıkla alayım kucağıma da 🙂
Esum48 hhilalc imkani olan normal dogursun gercekten 🥲 hakkinizda hayirlisi neyse o skeikde olsun normal sezaryen hangisi hayirlisiysa biz bilemeyiz vardir bi hayir diyio gectim ben