rosatue 1hamle ilk 39+4te oldum, doktor öyle uygun görmüştü. İkinci için malesef o kadar bile beklemeye müsade etmiyorlar. 38-39 arasında olacakmış.
defnevedoruk 1hamle 39a gün verilmişti 38+2de suyum geldi o zaman oldum, bu sefer doktorum yine 38-39 dedi
Sevgikelebegi777 Pembe_bulut merhaba su yükseltmek için bir şeyler yapmış mıydınız acaba yoksa su bitti deyip direkt mi aldılar Sezeryan a ? 37+3 teyim Salı günü çağırdı su durumuna göre karar vereceğim dedi 🥲
Pembe_bulut Sevgikelebegi777 su kritik seviyeye birden geldi yani 36 haftalık filandı birkaç günde karar verildi bebeğin alınmasına bir şey yapacak kadar zamanım yoktu yani 😅
hhilalc Bebeğim ters olduğu için çarşamba gününe gün verdi doktorum ama daha 38+3 olacağız. En azından 40 haftaya kadar beklesek iyi olurdu diye düşünüyorum bende. Belki tekrar dönebilir ve normal doğum yapabilirim diye düşünüyorum.
MervEslinArden 1hamle 40+0 plansız kalp atışı yavaşlaması ve kaka yeme pozisyonuyla alındım sezeryana şimdi bunda ne zaman olur bende merak ediyorum