Caqlasu Cansu1474 Doktorum bugün Maltofer verdi demir ilacı. Sabahları aç karnına içmem gerekiyormuş ama içtikten sonra 2 saat çay, kahve, süt ve süt ürünleri tüketmemem gerektiğini şimdi öğrendim. 🤔
Ezgiadgzldmr Cansu1474 hayır kullanmıyorum canım onun yerine Demir vitamini olan besinler tüketiyorum
MerveAvc Cansu1474 gece içtiğimde bana da hep mide bulantısı yaptı uykumda resmen ağrıdığını hissediyordum sonra değiştirdik maltofer kullanıyorum ama çalıştığım için kahvaltı yapmadan çıkamıyorum o yüzden kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum bazen üstüne 1 mandalina ya da portakal yiyorum ama her zaman değil
Kubractnzt Cansu1474 kahvaltıdan 2-3 saat sonra içiyorum arkasına bir şey yemiyorum birkaç saat. Direk aç karnına alınca kabızlık yapıyor ama tok karnına alınca da ishal yapıyor .
Popmum Demir ilacını ya kahvaltıdan bir saat önce ya da kahvaltıdan 2 saat sonra tüketmeliyiz, kalsiyum içeren besinler etkisini kaybettirdiği için mümkün olduğunca peynir yoğurt süt ve çay kahve ile arasında xaman farkı olmalı limonlu su ya da portakal suyu ile tüketilebilir. İlk kullandığınızda dışkınız yeşile dönecek korkmayın.
DamlaK Cansu1474 bana doktorum sabah aç karnına limonlu suyla iç dedi c vitaminiyle birlikte emilimi daha hızlı oluyormus
BusraNurAnne Cansu1474 canim bende kullaniyorum 8 aydir sabahlari ac karnina bazen bulantim oldugu icin sabah alamiyordum ogleden sonra acikinca iciyordum yemeklerden 2 saat once felan
Minikkkerkekkinnannesii Cansu1474 bulantı yaptıysa ilacı atıp uyu cnm ayakta kalma benim kuzenime de bulantı yapmıştı oda yatmadan önce alıyordu.