Beri-4835 Sevgii_ 19 haftalikken tahminim var diyip kağıda kız yazdı 1 ay sonra bi daha bakalım dedi 23 haftalikken gittiğimde hala aynı fikirdeyim dedi. Erkek olunca hemen söylüyorum ama kız olunca doğuma kadar bakıyorum gibi tuhaf bir cümle kurdu anlamadım.
Edizhr ayinpariltisi ilk kızımda yaptırdım 2. De yaptırmadım unutmuşum canım bunda da yaptırmayı düşünmüyorum baklmm devlette ki Dr den azarı yemezsek iyi😣
Edizhr ayinpariltisi aynen onun için canım büyük kızımda yaptırdım down sendromlu olacak dedi Dr yüksek riskli dedi o bana yetti içim içimi yedi elhamdülillah maşallah hiçbir problemi yok
21Berra21 Sevgii_ ben 14 haftakken erkek olduğunu öğrendim.Erkeklerin kızlara göre daha belirgin mis ondan erken öğrenilir.kizimda 17.ci haftada ogrenmistim
Zeliscik Sevgii_ 10.haftada öğrendim özel hastanede direk fetal dna istediler kesin ve net sonucunu da hemen söylediler
Sevgii_ Zeliscik ben çok merak ettiğimden bu gün özele gittim 13 hafta tam şuan. Fetal dna falan demedi ama 16dan önce belli olmaz dedi ve göremedi de zaten