sila_dgngn Kubravci55_ beta sayısı değil canım iki günde bir iki katına çıkması önemli benim de 4 haftalıkken 47 ile öğrenmiştim
ozlem_2727 Kubravci55_ takvime göre 4+3 de 60 ile oğlumu öğrenmiştim şu an 5 yaşında Rabbim sağlıkla nasip etsin size de
Ceylankumsal1- Benim ilk Gebelimde beta 8.5 ile öğrendim. İkinci gebeliğinmde ise 13.5 ile öğrendim. Bu kadar düşük olmasına rağmen yine de çok Kafaya takmadım gayette güzel yükseldi ikisi de. stres yapmayın kendinize inşallah seninki de güzel yükselir
Fatma_cay14 Ceylankumsal1- yükselmesi nasıldı acaba diğerlerinin kaç cıktıgını hatırlıyor musunuz benım 11 Şubat 4.83 12 Şubat 8.13 13 Şubat 12 16 Şubat 36 kımyasal olur dıye çok korkuyorum
Adelon9 Kubravci55_ aynı gündeyiz ben en son 12 şubatta verdim 98.02 çıktı daha gitmedim kan vermeye kese falan görünmez haftaya pazartesiye aldım randevuyu daha net belli olur diye
Morrinah Kubravci55_ betaya göre hafta belirlemek yanlış oluyor geç döllenme vs kaynaklı iki gün sonra en az %60 artış olduğu taktirde sağlıklı olduğunu belirtiyor kese de 7. Haftada en net şekliyle karından görünür hayırlı olsun kuzum tekrar kan verip beklemeni tavsiye ederim
Ceylankumsal1- Fatma_cay14 bilemedim ama hergün %50attış olmuş 2günde bir%60 yükselmeli şeninde iyi gibi görünüyor
Fatma_cay14 Ceylankumsal1- gebelik testinde koyulasmaya bakıyorumda 36 olduğunda daha sılıktı bugün bıraz daya koyulaşmış daha cok yenı olduğu ıcın böyle oluyor galıba