2 aylık anneyım doğumdan sonra ilk 5 gün sütüm hıc yoktu 5. Gun geldı 15 güne kadar az az geldı sonra 1 ay önce sağ göğsümde sivilce çıkmaya başladı sıvılce sandım daha evvel başıma gelmedıgı için, sivilce degılmıs birden bıre buyumeye başladı doktora gittim mastit başlangıcı dedı antibiyotik verdi o zamanlar süt artısı yenı baslamıstı göğsüm akıyordu bır daha mastit olmam sandım. Eve geldim akşamına kızarıklık büyüdü apse buyudu 3-4 gün ağlayarak gectı yemın ederım doğumda bu kadar canım yanmadı Allah bılıyor o süreç çok cektım sonra apse küçüle küçüle kurtuldum. 2 kutu yazmıştı antibiyotigı iyilesırse tek kutu ıyılesmezse 2 kutuydu ıyılestım tek kutum evde duruyor. İlk bebegımde sütüm hıc yoktu mama verdim hep suan sütüm buzlugu doldurdu bebegım benı emmıyor duzenlı sağıyorum ama ona rağmen sütüm en az 120 cc. 2 gündür bebegım gecelerı uyumuyor gunduzlerı uyuyor bende yorgun oluyorum bebegımı uyuduğu sure boyunca en erken 4 aaatte bır beslıyorum uyumasına ızın verıyorum uyandırmıyorum yanı 4 saat süt sagmıyorum 2 gündür sol göğsüm çok dolmaya sütüm artmaya ve akmaya başladı sabah bısey yokken 2 saat önce bı baktım göğsümde kızarıklık başlamış ve sıvılce gıbı sısmiş mastit başladı yıne. doktora resmi attım bugün takıp et belırtıler ıyılesmezse antibiyotik başla evde olanı dedı tek çözüm antibiyotik ve sagım dedı. sorun yok başlarım ama ben her ay antibiyotik kullanmak ıstemıyorum çocuğun ağzı pamukcuk oluyor bıde ben her dk duzenlı sagımmı yapıcam bebegın uykusu uzuyor sonuçta artık kaldırmıyorum bu sefer süt . Gerçekten hayatım boyunca yaşadığım en zor acı mastit az önce rahmetlı oglumdan kalan süt kesıcı ılacı ıcecektım sütüm kesılsın ıstemıyorum dıye o derece bıktım annemle kaynanam zorla bıraktırdı 6 ay idare et dıye. Evet sütüm güzel yetıyor ama ben yoruldum acı çekmekten bır kere sağımı aksatınca böyle oluyor sağdıkça da süt artıyor delırıcem