Gmzexx Nafiye00 bilemedim ki düşünüyordum şuan başka bir rahatsızlıktan dolayı tedavi alınca şaşırdım
Nafiye00 Gmzexx inan bende zor durum dayım filme sonucu omurgan küçük bir kemik kırıldı oda sinire yakın sapladı fıtık yaptı 3 tane ağrım oluyor gebelik hiç düşünmüyordum süpriz oldu ben iki kere normal doğum yaptım bu nasıl olcak bilmiyorum
Gmzexx Duru27 bebe time erken gebelik testi olunca biran şüpheye düştüm burda çok post da okuyunca insan emin olamıyor
Duru27 Gmzexx aynen öyle benimde 3 gün gecikiyor docs doktor test yaptım silik çizgi çıktı birçok kişi gözüküyor var canım dedi ama emin değilim tekrar test yapıcam adet olmazsa ve yine silik çizgi çıkarsa kan testi veririm bu sefer
mucizemom8 Gmzexx ben burdayım anniş diyor😁 hayırlı olsun sağlıkla kolaylıkla nasip olur banada inşallah darısı başıma😍😇
YyyyYasemin Gmzexx var gibi duruyor canım hayırlı olsun inşallah Rabbim bizlere de çift çizgi görmeyi nasip etsin inşallah, kucağına sağlıkla al inşallah bebişini❤️
Gmzexx Nafiye00 rabbim sana da bir kolaylık versin inaşallah canım ya benim ilk gebeliğim sezeryandı Buda aynı
Musilk-1 Gmzexx tomografi nin zararlı olmazmi bebeğe tabi bilerek yapmadınız ama Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤍
Gmzexx Musilk-1 bilmiyordum ki bir yıldır deniyordum tutmuyordu yine umudum yoktu ondan dolayı yaptırdım bugün bir şok geçirdim 😂