Burcucndmr Herkese merhaba Olucak Allah nasip ederse ama sanki ilk gibi çok heyecanlıyım 4gğn gecikince test yaptım çift çizgi çıktı yarın bi kan verdiricem eşime süpriz yapıcam çok heyecanlıyım hâlâ inanamıyorum uygulama da 4 hafta 1 gün diyor 29 günlük diyor kafam karıştı ama
_Gizem__98 Burcucndmr oy maşallah çok mutlu oluyorum böyle haberlere hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin:)
Laleler33 Burcucndmr bende bugün öğrendim bir oğlum var. Oğlumda bu kadar ağrım olmamıştı. 4+0 görünüyor sol belim bacağım cok ağrıyor
gmzgl01 Laleler33 bacağınızın neresi ağrıyor. Adetim gecikti ve bacak ağrısı var hamlamışım gibi. Sizdeki nasıl
Yaprakunallar Burcucndmr hayırlı olsun darısı bekleyen herkesin basına ♥️ belirtilerin nedir peki adetine 4 -5gün kala neler hissettin benimde bat 20
Burcucndmr Yaprakunallar İlk gebeliğimde de ne baş dönmesi ne mide bulantısı hiç birşey yaşamadım ben sadece adetim gecikince 4 gün testte çıktı bakalım yarın gidicem ne dicem doktor yani hiç bir belirtim yoktu kısacası 😂
Yaprakunallar Burcucndmr ayy bende bekliyorum bakalım ne olacak stres yapıyorum ister istemez acaba test yapsam çıkarmı akşam yapıcam ilk idrar olmayacak doğru sonuç verirmiki bat 20