zynepyldrm16 Oğlumun çenesinde önce sivilce gibi çıktı sonra böyle kabuk bağladı . Ve çene çevresine yayıldı. Doktora randevu aldım ama çok kafama takıldı bu ne olabilir ki?
Asya140820 Sulu egzama gibi duruyor kimi kuru oluyor kimi sulu kaşıma hemen cildiyeye götürün elini vurmasın kurutmak için krem verirler
zynepyldrm16 Asya140820 önce sivilce şeklinde bildiğimiz sivilce . Sonra böyle oluyo çok şaşırdım ilk kez böyle oldu ve yayıldı 😞
zynepyldrm16 Happyka ya öyle mi nasıl oluşuyor acaba neyden kaynaklı. Kendi çene çevresine yayıldı bir taneydi ama bana ve kardeşine geçmedi. Çok kafama taktım doktora randevu aldım ama gidene kadar kafam da kuruyorum
Happyka zynepyldrm16 impetigo adi size antibiyotik krem vermesi gerekiyor doktor. Bazı doktorlar bilmiyorum siz direkt söyleyin antibiyotik krem yazsın size . Sağlık ocağınada götürebilirsiniz onlarda yazar krem
zynepyldrm16 Happyka şimdi yazdım Google a gerçekten çıkan görsellerle aynı . Çok teşekkür ederim çok endişe ettim. yarına da randevu aldım götüreceğim
zynepyldrm16 Happyka şimdi geldik doktordan tıpkı dediğiniz gibiymiş antibiyotik krem verdi bir de çinko verdi daha hızlı iyileşmesi için . Size tekrar çok teşekkür ederim ☺️
Happyka zynepyldrm16 iyi güzel iyileşir İnşallah. Her krem sürmeden öncesi temiz pamuk yada makyaj pamuklari var ya ıslatıp ılık su yani , kremi öylece sürün üst üste sürünce etki etmez silinmesi gerekiyor her seferinde yara yeri .