Kızlar aranızda Duphaston kullananlar varsa ne için kullanıyorsunuz acaba. Bana doktor 2 sene önce vermişti 1-2 paket bitirmiştim ama hiç hatırlamıyorum adetimde gecikme oldu mu bu ilacı kullanınca filan. Adet öncesi 1 hafta lekelenmem oluyordu bir de bebek istiyorduk doktor hem adetini düzene sokar hem de bebeğin tutunmasını destekler demişti onu hatırlıyorum. Forumda biraz okudum adet olamadım kullanınca filan yazmışlar zorla adetim düzene girdi zaten tekrar bozmak istemiyorum. Benim problemin adet öncesi 1 hafta 10 gün süren minik lekelenmelerim bu bende hep var yıllardır. Nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyırm doktorlar da doğru düzgün bir şey söylemiyor sanırım bir tek bende var bu durum 😔😔 bebek istiyoruz 3 yıldır nasip olmadı sebebi bu lekelenmeler öi acaba yaaa. 4 ay önce hamile kaldım yine bu lekelenmem vardı adet beklerken pozitif gördüm ama kese 5. Haftada kaldı büyümedi düşük yaptım. Ne yapacağımı o kadar bilmiyırm ki çok çaresizim ikimizde de bir şey olmadığını söylüyor doktorlar şu lekelenme sebebini bir türlü anlayamadım ama 😔