fatsfats-92 Kızlar 5 gün oldu doğum yapalı sol kolumda damar yolu takılıydı 3 gündür. Orası şişmiş hafifte kızarmış sanki kan sulandırıcı iğneden mi olur? Bilen var mı
Elacihangir fatsfats-92 benim elim üstünde olmuştu ,damardan çıkıp serum deri üstüne taşıyormuş o yüzden şişmiş demişti hemşire 3 4 güne geçmişti benim baya şişti ama elimin üstü
myangelson fatsfats-92 kan sulandırıcı iğne çok aşırı canımı yaktiysa hafif bir şişlik oluyordu kızarma falan yapmıyor sarımsı bir şekilde morariyor o da az birşey. Serum dan olabilir 2-3 gün boyunca takılı olunca damar yolu şişiyor hastanede yatarken başıma gelmisti damar yolunun değişmesi gerekiyor oyle olunca
Femay fatsfats-92 iğneden değil canım damar yolundan oluyor tıkalı olduğu için serumu vs verdiklerinde deri altına gidiyor şişlik yapıyor
fatsfats-92 Elacihangir Vala o kolumda bebeğimi falan da emzirdim kaç kere ondan da olabilir mi korktum bi anda
fatsfats-92 myangelson İnşallah canım ya bende korktum vala pıhtı vs diyorlar ya bugün farkettim hafif bi acı hissettim şişlik olunca da tırstım . Bebeğimi de emzirmiştim o kolumdayken ondan da olabilir o zaman
Nisbaral Benmde dört gün önce oldu doğum sezaryen ile ayaklarım aşırı şişti sizinde öyle oldumu acaba birde kanamanız nasıl benm başta yogundu iki gün azaldı gibi oldu bazen ped dolmuyor boş geliyor normalmi acaba
fatsfats-92 Nisbaral Benim de iki gün boş gibiydi şimdi adet kanaması geliyor ama aşırı değil. Ayaklarım da gözle görülür bi şişlik yok ama sol kolumun damar yolu yanında ceviz gibi bi şişlik hissettim bugün. Kan sulandırıcı iğne de yapıyor diye okudum burda
fatsfats-92 Alone Teşekkürler canım bende tırstım pıhtı vs diyorlar diye. Bu sezeryan gerçekten çok kötü bişeymiş
Nisbaral fatsfats-92 bende iğne kullanıyorum acava ondanmı ben bilerek el üstü açtırdım koldan açınca sızıntı yapıyor cnku yatısınız falan nasıl sizin ağrılarınız
fatsfats-92 Nisbaral Ben çıktım canım ayağa kalkarken ağrılarım oluyor tuvalete çıkamadım daha onun zorluğu var🥲
fatsfats-92 Femay Öyle şişince bi anda korktum zaten tansiyon çarpıntı zor bi doğum sonrası oldu benim için 🥲 Teşekkürler canm içim rahatladı 😘
Edamurat58 fatsfats-92 Ben 6 yıl önce sezeryan oldum belden uyusturma ama herhangi bi igne yapılmadı yeni mi çıktı acaba bu 🤤 yine hamileyim bi korkmadım degil