Esmeh Ayfersalih28 benim kabızlık ve gaz sıkışması vardı çok şiddetli 1 hafta kadar sürdü İlk gebeligimde de aynısı olmuştu
Nasip-1 Ayfersalih28 kabızda oluyorum arada ihsal dün kan verdim igneden 13 gün sonra 32 çıktı bilmiyorum yükselir mi yoksa hala aynı mı olur
birdilektut15 dygsss canım iğneden sonra benimde sürekli uyku halim var 7.günüm ama ben iğnedendir diye düşünüyorum birde çok akıntım var sizdede oldu mı
Nasip-1 Ayfersalih28 illa akıntı olmasına gerek yok benimde akıntım kayboldu arada bir oluyor dün kan verdim 32 çıktı
Esmasin Kaşıkta batma ve sürekli küçük büyük tuvalette E çıkma ihtiyacım var isal gibi ama değil de normal mı betam 12.49 çıkmıştı 14 şubatta tekrar baktıracam yarın
Ayfersalih28 Esmasin çok.yeni normal Adet dongunuz kac gun ona göre de küçük çıkmış olabilir yeni dollenmis olabilir
Ayfersalih28 Esmeh 1 hafta öyleydi iki gündür kabizlik yok korkuyorum olmadi ki diye arada gaz var işte
birdilektut15 Ayfersalih28 günde iki kez 5 gün kullanıyordum ben normalde adet söktürsün diye iğneyle farklı kullanılıyormuş sanırım