dora2110 Annekuzusu06666 elimde yok yaa dışarı da çıkmadım misafirim vardı evde yarın kan veriyim de rahat ediyim diye bekliyorum
Krystal Ay ben bu testlere hiç güvenmiyorum. Kaç kere pozitif göstermişti. Başka test deneyin net olur çünkü silik ikinci çizgi var gibi.
dora2110 Krystal yarın sabah tekrar bi denerim yaa çok arada kaldım sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum
Ceydaaas1 dora2110 hayrlı olsun benimde aşılamanın 10. Günü böyleydi iki gün sonra daha belirgindi sonra kanda çıktı zatenm
Ayse71 Nasip olursa benimde bugün 14. Günüm aşılamanın yarın vericem kan testi inşaAllah güzel hayırlı haberler alırız kızlar 🤲🏻🌸
Ayse71 dora2110 kızlar çok şükür sonucum pozitif 🤲🏻🥰🌸 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah dualarımdasınız 🤲🏻🤲🏻
Ayse71 D12ekim yani tabi kasık bel göğüs hassasiyetim var ama ona bağlamak istemiyorum açıkçası umutlanmakta istemiyorum geçen ay yaptırdım tutmadı bu ay tekrardan yaptırdım olmazsa dahada yaptırmam aşılama düşünmüyorum çok yoruyor insanı 😒
D12ekim Ayse71 nasıl hemen sonra ki ay aşılama yapılıyor mu bana doktorum bu ay olmazsa 3 ay ara vermen gerektiğini söyledi
Ayse71 D12ekim hayır yapıyorlar kimi rahim dinlendirmesi yapıyor ama ben tüp bebek yapmayacağım için belki ondan hemen yaptılar bilmiyorum bende