Elifff11 son 22 gün cuma günü randevum var sezeryan kabul ederse doktorum daha az kalmış demektir 🥲🤲🏻🤲🏻❤️🤍dua edin lütfen normal doğum istemiyorum lütfen sezeryanla doğum kabul etmesi için dua edin benim için tramvam var iki normal doğum yaptım ikisinde de kuyruk sokumu kemiği kırıldi maalesef çatim dar diye ikisinde de çatı muayenesi yapilmdi ilki korona donemiydi ve 37 haftalık doğdu o zaman kontrol edilmemiş ti ilki normal doğum yaptım diye ikincisi de öyle olur dedi doktor kabul etmdi bende kemik darli olduğunu bilmiyordum tabi sadece kuyruk sokumu kemiği zarar gördü aylarca toparlnamdim dedim çok zor oldu doğumum demiştim doktor ve çevrem hepsi normal dir ilk doğum zordur vs dedi ikincisi de kırıldı röntgen çekildi filan doğumdan sonra doktor dedi çatin darmış o yüzden öyle oldu eyer 3. Gebelik olursa kesinlikle sezeryanla doğum yap demişti ama geçen yıl Almanya ya taşındık burda çatı kontrol yapılmıyor o kadar dil döktüm ama gitim iki hastane de kabul etmdi sezeryanla doğum iki normal doğum yaptım için ama cuma gününe başka bir doktor a randevum var kendi kadın doğum uzmanım da bı sevk kağıdı vermiş orda sezeryanla doğum yapmak için sebeplerimi yazmış inşallah kabul eder yoksa aynı şeyleri yasicam