Sdtkrhn Merhaba anneler. Gebelikte bebek gelişimi önde giderse tahmini doğum da öne çekiliyor mu ? Yani bebek diyelim ki 1 hafta önde tahmini doğum da 1 hafta önde mi hesaplaşacağız
Baby_B Sdtkrhn hayir canim,bebis önde olsada son adetine göre söylenen tarihle hesapla Ben suan 35+1 deyim bebegim önde gidiyor 1,5 hafta kadar 37.hafta itibariyle her an gelebilir diye dusunerek hazirliklarimi bu hafta bitiriyorum
DENIZ_55 Sdtkrhn sanmıyorum benimde 2 hafta önde bebeğim doktor 38 haftada alırım doğuma dedi bi aksilik olmazsa benim doğum nisan ama sezeryan olacağım için mart sonu olur diye tahmin ediyorum ama minik prensesim biraz acele ediyor gibime geliyor martin ortasına dogumum olur diye düşünüyorum hayırlısi olsun hakkımızda inşallah
zge13 Sdtkrhn belli olmaz sonra kontrolde normal düzene girmiş olabilir siz yine de sat gibi düşünün öncesinde olursa sürpriz olur artık 🤗 benim ikinci kız minyon ölçülüyordu 35. Haftada mı ne 3 haftaya yakın gerilik başladı 37-38 gibi perinatolojiye gönderdiler rapır verdiler sat a göre doğurmalısın ölçümler minyonluk gösteriyor gölgelerden kaynaklıda olabilir ama yine de acil bir şey olursa küçük diye doğuma almayabilirler yanından ayırma tarzında bid konuşma yapmışlardı sonra başka doktora gittim cihazdan cihaza da değişebiliyor hatta bir sorun görmedi ama strrse dayanamayıp özelde 40. Haftada doğurdum
Sdtkrhn Baby_B bnde göze tahmini doğum tarihini alıyorum da işte 37. Haftadan sonra da gelebilir mi ki her an diyorum acikcasi
Sdtkrhn DENIZ_55 anladım canım. Bnde 33+1 şu an 😄 2. Gebeliğim ilk normaldi bakalim bu bebisim nasıl gelecek 😄
DENIZ_55 Sdtkrhn hayırlısı olsun bakalım benim sezeryan olacağı için hafta belli ama daha erken olurmy bilmiyorum tek istediğim 36 haftayı doldurmak nasipse