seyma0661 Mystil25 ya benimki betaya bile bakmadı istersen kan ver ama yoktur bişey dedi öyle çıktım bende sonra acilden verdim 😂 Allah merhametli işini iyi yapan insanlarla karşılaştırsın
Ozge1322 Kikiriki gögüslerde şişlik benim de çok fazla var bizim de kontrolümüz cuma günü ben kendimi şuan çok şiş hissediyorum ama birsey de yiyemiyorum hersey kokuyor geliyor
rabiayy Ozge1322 kızlar bende 5+2 yim şu an. 4+4 de keseyi gördük. 4,39 mm idi sanırım. Kesen 5+1 ile uyumlu dedi doktor. Kalp atışı için de cumartesi gideceğim, inşallah duyarım
Sensey 6.haftada gittim kese var dedi yolk saç oluşmaya başlamış dedi ama tam emin olarak söylemedi. Yarın 7+4 olucak tekrar gitcem
Fdle Sensey gidince bana haber verebilir misiniz bende sata göre 7 fakat doktora göre 6 haftalığım geç döllenme olmuşum ve bana yolk sac oluşmaya başlamış dedi haftaya kalp atışını duymayı umuyorum stres olma dedi ama bu 1 hafta nasıl geçecek bana bilmiyorum
Ggalparslan Ozge1322 bende test yaptık pozitif çıktı gittim doktora direk karından baktı keseyi gördü 5+0 dedi kan testi bile istemedi gebelik var 2 hafta sonra gel kalp atışını duyunca kan testlerini de isteriz dedi
Ozge1322 Ggalparslan bende gittiğim de 5+1 di kese gözüktü cuma günü kalp atışı için tekrar gideceğim