Gun7o merhaba ben 2021 yılında yenı açıldığında orada ilk doğumumu gerçekleştirdim konfor olarak cok iyiydi özelliklede benim için en önemlisi amelıyat haneye inilmemesi çok hoşuma gitti. Yani sancınızı çektiğiniz odada dogumunuz gerçeklesiyor doğum esnasında ihtiyacımız olan herşey odaya ebeler tarafından getiriliyor. Doğumdan bı kaç saat snrasında normal odaya alındık vok rahattı benım için ve cok temizdi o zamanlar. Ama şimdi şöyle bir duyum aldım abimin eşi 7 önce orada yine doğum yaptı kendı çalıştıgı hastane olduğu için sezeryan doğum oldu onun ve fazlasıyla intihap kaptı dkişleri dogumdan snra 1hafta bebeklerle hastanede yattı sonrasında tam iyileşti eve çıktı 2hafta sürmeden dikişlerinden tekrarr intihap akmaya başlayınca tekrar hastanede yattı ve o zaman öğrendikji hastane el değiştirdiği için yeni kişiler tarafından amelıyathanede kullnılan hiçbir eşyalar sterilize edilmiyormuş o yüzden intihabı cok zor geçti başka bı hastaneye tekrsr götürmek durumunda kaldık iyice bi araştırmanızı öneririm.