Melisa_12233 Eco111 benimde bel ağrım var ama hafif kasıklarımda böyle dolgunluk mu desem bi gariplik var işte ağrı falan da oluyor ara sıra ve dizlerim aşırı sızlıyor ya
Melisa_12233 Laleler33 yaa çok sevindim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun bende bu ay bu haberi alırım inşallah 7 gün kaldı reglime dua edin banada🥰🥰
Yaprakunallar Laleler33 hayırlı olsun testi ne zaman yaptınız benimde bat20 yapsammı aksam diye düşünüyorum
Nurussemss Bat 24 benimde test yaptım tek çizgi çıktı. Bu ay elendim bnce. İnfulanza gribi olmuşum, ilaç kullanayım bnce, ilk gebeliğimde 6 gün önceden çıkmıştı, muhtemelen yok
Mor-kelebek Nurussemss her gebelik bir olmaz ki canım bence şüphen varsa kan ver ona göre ilaç al🌸 birde serum ve antibiyotikte adette gecikme yapabiliyor haberin olsun ilaç kullanırsan
Nurussemss Mor-kelebek doğru diyorsun canım şuan imkanım yok acile gitmeye 1 gün daha direneyim yarın kan vereyim o zamn inşallah
Mor-kelebek Nurussemss ilaç kullanmadan geçmiyor o salgın geçen ay bende çok kötüydm. Rabbim şifa versin inşallah
Melisa_12233 Mor-kelebek kızlar bende bu ay hasta oldum o salgından mı bilmiyorum ama ilişkiden sonra oldu 2 gün sürdü sadece üşümeyle başladı aşırı üşümeyle miğde bulantısı asssla yemek yiyemedim 2 gün lokmalarla ayakta duruyordum tek tük sonra dayanamadım hastaneye gittik tabii antibiyotik falan yazdı ama ben kullanmadım çünkü şüphem var işte bu ay 2 günde geçti kendi kendine şok oldum
Nurussemss Mor-kelebek Allah razı olsun canım teşekkür ederim. Coronadan daha çok süründürüyor. Teste de pozitif çıktı, oğlum Bn anem babam hepimizde var, eşimde de bugun belirti başladı.
Mor-kelebek Melisa_12233 olabilir canım bende test yapmadım ama doktor onun ilaçlarını verdi öyle toparladım ateş boğaz ağrısı eklem ağrısı çoktu bende
Mor-kelebek Nurussemss ben test yapmadım ama kızımı kendi doktoruna götürünce benide gördü annesinden geçmiştir dedi aynı belirtiler vardı süründük gerçekten ateş üşüme vücut ağrısı boğaz