Fatmanurr94 Adetimden 2 gün önce positiv test gördüm, 1 gün önce kan verdim 15 ile ögendim, bugün adetimin üzerinden 1 gün gecti 42 ile devam ediyoruz Insallah😍 Hepimiz icin hayirli olsun Insallah, saglik ile kucagimiza alalim❤️🌸
Visneli1so-s mursed sanırım bende adetimi 9 gün gecikince kese gözüktü ondan 1 hafta sonrada bebeği gördük
Cnsymn mursed çarşamba bende 53 ile öğrendim cuma 252 oldu bugün tekrar verdim bakalım nasıl ilerleyecek süreç bende heyecanla bekliyorum hakkımızda hayırlısı 🌸
anneoluyorum94 mursed sabah sağlık ocağında kan vermiştim 141 çıkmıştı 3 saat sonra doktor randevumuz vardı orda da kanım alındı 163 çıktı. Çok hızlı yükseliyor
Nurmerwe1 23.46 beta ile adetime 12 gün varken öğrendim 2 gün sonra 42.91 oldu 2 gün sonra 78.66 oldu 6 gün sonra 152.63 oldu adetine 2 gün kaldı doktorum birdaha ver dedi yaşayan var mı acaba
mursed Nurmerwe1 ben de yarın doktorumla konuşacağım bakalım ne diyecek belki çarşamba yeniden gel test ver der
Tazeanne0134 mursed normal canım ama değerlerinin artması lazım benim de ilk hamileliğimde 12 nisan sat 8 mayıs idrar 10 mayıs da kan 77.1di şuan koynumda yatıyor 15 .01.2020 doğumlu
mursed Tazeanne0134 düşük öyküm var ya ondan korkuyorum sadece aynısı olur mu diye yoksa böyle olması çok normaldir
Tazeanne0134 mursed öyle düşünme güzeli düşün iyi düşün iyi olsun 2-3 gün sonra Bi daha ver ben ilk 10 mayısta verdim bide mayısın 27de verdim 17 binlere çıkmıştı sende 10 gün sonra Bi daha ver kafan rahatlar inşallah
mursed Tazeanne0134 bakalım yarın doktorla konuşalım bi ne diyecek belki de 10 gün sonra gel kese oluşmuş mu bakalım der o zaman 4+5 oluyor