Pinarrerdm 22+ 1 deyim doktor renkli ultrasonda kordon dolanması gördü 1 tur . Dolanma için erken mi bir sorun teşkil edermi bilgisi olan var mı ?
Ed5252 Pinarrerdm Pinarrerdm merhabalar geçmiş olsun bende az önce detaylidan çıktım bende de aynı durum var tekrar gittiniz mi doktorunuza kurtulmuş mu bebeğiniz kordondan merak ettim
Mry2020 Pinarrerdm ben de bugün 22+0 da bir tur dolamış dedi önemli olmadığını söyledi inşallah geçer. Yalnız bana suyun üst sınıra yakın su fazla olunca bebek çok rahat hareket eder döner dedi sizde suyla ilgili bir şey var mıydı
Pinarrerdm Nilayy95 doktoruma gösterdim tekrar sonuçları. Korkulacak bir şey yok takipte kalacağız dedi haftaya kontrolüm var umarım geçmiştir. İnsan ister istemez tedirgin oluyor
Yczr Benim de bi kez gittiğimizde boynunda kordon vardı doktor korkma böyle boynuna dolayıp çıkartırlar bebekler bazen dedi gerçekten de öyle oldu bi sorun yaşamadım bu söylediğim benim de 20-25 hafta arası falandım
Pinarrerdm Yczr bi rahatladım çok teşekkür ederim bakalım 3 gün sonra kontrolüm var geçmiştir inşallah
Pinarrerdm Ed5252 merhaba evet Perşembe günü muayeneye gittim doktorum öyle bir şey görmedim belki detaylıda daha belli olur veya anlık bir şey olmuştur büyük ihtimalle dedi. Sanırım geçici bir durumdu geçti 😊