Serenityyy1 -Anneoluyorum- Mide yanmasını bende çok yaşadım ara ara oluyor hâlâ dokyor bana gaviscon şurup verdi onu içince biraz olsun rahatlıyor o fayda etmezse sade soda ya da karbonatlı su dene derim bana faydası oldu ama karbonatı çok koyma bebişe zarar olmasın
269522 -Anneoluyorum- yarım çay bardağı soğuk süt demişti biri bana bazen şurubu kafama dikiyordum bazen az bir süt içiyordum iyi geliyordu yine deneyin isterseniz 🫠
Ecmc -Anneoluyorum- ayy tam ben yazickdm bulantilar gecti smdide bu basladi ustune benim safra kesemde yok yani extra yanma yasiyorum yarin dr gidicem yoksa ne uyuyorum ne de yemek yiyorum korkuma
-Anneoluyorum- Yonca59 mideniz rahatsız demekki sizin de ne yesem böyle şaşırdım artık şurup filan kâr etmiyor
-Anneoluyorum- Serenityyy1 teşekkür ederim tavsiyeniz için valla geçmesini bekliyorum dört gözle ama galiba doğuma kadar böyle 🤕
-Anneoluyorum- Yonca59 benimde öyleydi maalesef , gebelik öncesi de soğan biber hep rahatsız ederdi , şimdi o yiyeceklerin yanından bile geçmiyorum ama nafile
Serenityyy1 -Anneoluyorum- Doğurana kadar rahat yok kız geceleri bazen ağlıyorum geçmiyo diye😂😂 inşallah fayda görürsün
-Anneoluyorum- 269522 süt de gaz yapıyor diye içemiyorum pek ama yarım çay bardağı bişey yapmaz heralde , mide bağırsak sistemi pert yani😁😁
Gebess -Anneoluyorum- banada sür gaz yapıyo normalde ama laktozsuz denedin mi ben onu çok rahat içiyorum bal karıştırıp. Rahatlatıyo biraz yanmamı. 37 haftalığım bende çok çekiyorum normalde. Rennie içiyorum şurup ama 2 saat sonra özellikle yayarken tekrar başlıyo kalkıp süt kaynatıyorum en azından uyumamı sağlıyo
Rapunzelll6333 -Anneoluyorum- canm ilk gebeliğimde ben perişan olmuştum hiçbirsey yiyemiyordum korkudan maden suyu muz süt soğuk süt ama arkadaşlarım olmuştu resmen 😄 çikolata yağlı yiyeceklerden kola acı turşu ekşili bu tür şeylerden mutlaka uzak dur çünkü bunlwr aşırı tetikliyor suanki gebeliğimde ise çok rahatım masaAllah 🤗❤️😍
pinbtm 33.haftada başladı bende. Gaviscon diye bi şurup kullanmış kuzenlerim, ondan aldım eczaneden. Yanma başlayınca içiyorum anında etki ediyor çok şükür