Tazeanne74 Kaç haftalık bebişler Hamişler kaç kilo aldınız 😊 34+1 haftalığız 🌸 7 kilo aldık şimdiye kadar 🥰
Azra8Engin Tazeanne74 46yla hamile kaldım 67yle doğuma gittim bebe 9 aylık oldu. 50 kiloya dusebildim😀
Balbebek012 Tazeanne74 29.haftamdayım 3 buçuk kilo aldım en son bebiş 1150 gramdı🫶🫶🫶 sağlıkla büyüsünler sağlıkla gelsinler inşallah 🩷
AnayimBenAna_ Tazeanne74 aa yaklaşmış benim daha gün belli değil ama en erken 6 mart olur bence 🤭 bende 45 ile başladım 56 olmuşum 🌸
Tazeanne74 AnayimBenAna_ sağlıcakla gelsin evlatlarımız 19 haftaliga kadar miyde bulantısı kusma öyle geçti iştahım yok nedense benimde normal mi sezaryen doğum mu senin
AnayimBenAna_ Tazeanne74 sezaryen olucak ikinci 🌸 benim 13 te bitti bulantı kusma ama çok hastalandım ya ikincide bağışıklık düşüyor galiba
Tazeanne74 Azra8Engin ay ne güzel doğum kilonu verebilmissin ben sezaryen doğum yapicam şimdiden nasıl vericem diye düşünüyorum ama öncelik bebeğimin sağlığı ❣️
Azra8Engin Tazeanne74 önce sağlığınız tabiii. Bende sezaryen oldum. Çok rahat verdim kiloyu. Öyle düşünme. Pozitif düşün her zaman 🩷
Girlmama Tazeanne74 35 haftalığız 9 kilo aldık ama doktorum karnımın hiç olmadığını doğumdan sonra hemen gideceğini söyledi 3 aylık karnı resmen 🥹