Mikoosu Kadersss evet bende oldukça tedirginim depresyondayım biraz galiba korkuların var iki çocuklu hayat ikisi de küçük bilemiyorum
Kadersss Devran biz eşimle ilk kızımıza çok bağlıyız gerekirse bir doktorla devam ederiz çünkü oda bize bağlı şuan kardeşten anlamıyor gibi ama eve bir bebek gelince ne olur bilmiyorum
Kadersss Nzbgln banada en az iki yıl dddiler haklılar ama oldu bitti bu sefer doğum yaklaşınca ben tedirgin olmaya başladım 2 gün sonra doğumum var çok acı çeker miyim aynı yerden kesmle tehlikeli olmaz mı korkusu var
Nzbgln Kadersss 5 sezaryenlisini gördüm hiç bir sıkıntı olmaz açıkçası gözümüzde büyüttüğümüz için aslında böyle korkuyor olabiliriz belki bu kez tahmin ettiğimizden daha hızlı toparlanıcaz inşallah 😥🌸🤍
Nurcantas65 Kadersss zorlamıyorlar Allah’tan, kızım biraz erkenci 7 gibi kalkıyor,kendi uyuyor kalkıyor,onun dışında iyi gidiyor,bebek zaten genelde uyuyor 😅
Kadersss Sedakrt amin İnşaallah benimde 2 gün kaldı sezeeryans şu ana kadar korku vs yoktu şuan nedense tedirginim 🥲
Kadersss rosatue ay İnşaallah 18 ay olacak dikişlerim nerdeyse izleri geçecek gibiydi şimdi tekrar aynı yere kesi atılacakmış İnşaallah ilki gibi güzel dikerler
Balbebek012 Kadersss amin inşallah 🫶 bilerek planlı hamile kaldım ücretsiz izindeyim sonrasında bebekleri beraber büyütmek ilgilenmek için yaptım
byz20 Kadersss 5.5 aylık kızım şuan. 6 haftalık hamileyim 😁 dün benzer postu da ben açmıştım açıkçası. Sezaryen olduğum için ben de düşünüyorum doğum nasıl olur diye. Sezaryen çok şükür rahattı benim için. Bakalım neler bekliyor bizi
Kadersss byz20 Allah yardımcınız olsun sizi çok iyi anlıyorum ben Salı günü kazasız belasız sağlıklı atlatırsam nasıl geçtiğini sizinle paylaşırım 🥲