Istanbul34 39. Haftadayım hala bir tık yok sanki 40 da devreck gibiyim insllah daha fazla beklemem heyecandan kalbim duracak gibi yoksa sezeryan girecem dayanamayip😏😣
Mlkengn Istanbul34 bende aynı durumdayım hem heyecanlıyım hem sıkıldım sanki hep orada kalacakmış gibi gelmeye başladı 😂😂🙈🙈 neden başlamıyor bu Doğum ???
Aytana Istanbul34 yaa harika ben daha 20. Haftadayım ne güzel son zamanlarınız özliceksinis bu zamanlar bebek doğduktan sonra 🙈 tadını çıkarmaya bakın bence 🙈🙈
Nursen21 Istanbul34 35+3 günlüğüm bende erken gelecek gibi hissediyorum bu ayı bitirirsem iyi gibime geliyor Sancılarım var Sizin yokmu?
CemileSezer Istanbul34 38+5 benim de hiç belirti Yok gelsin istiyorum artık ama normal istiyorum ben .
Istanbul34 Mlkengn aynen gelcek kucağıma alicam diye cok heycanliyim ama son hafta daha zor geçiyor gelsin de bu zorluk bitsin halsizlik ağrı daha kötü 😣🤕😏
Istanbul34 Nursen21 insllah canim senin bir kac hafta daha kalir daha kucuk kilo da alır bebek guzel gelişsin
Istanbul34 Kızlar sizde de hic oldumu bana erkek dediler doğdu doğacak ama sanki birsey olupta değişir yada doktorlar ya yanlış görmüşse diyorum kiz erkek fark etmiyor da erkek daha cok istyrum sağlıkla olsun insllah