Nursahergun İyi, geceler selam anneler. 18haftaya yakınız inşallah kızım olacak. İkinci bebiş. Kuran’da geçen çok ağır olmayan ve hoş söylenen anlamlı, farklı isimler önerisi yazar mısınız kızlar ☺ 🥰 oğlum yusuf aras Buna uyumlu da olabilir bulamadım ☺
Busramnida Nursahergun yusuf arasa uyumlu yüsra arya olabilir 🥰 Bu arada sizi hatırlıyorum son adetler aynıydı sanırım ben 20 Ekim ama tam net öğrenemedim cinsiyeti bu hafta gittiğimde inşallah net öğrenirim artık 😂
hatice_aygun2 Nursahergun peygamber efendimiz annesinin adı Amine kızımda hiç aklıma gelmemişti keşke dedigim bi isim ❤️
Sazenin Aden (adn cenneti olarak) kuranda geçiyor hoş bence ✨️🩰 Mevedde 🌸 Rahman suresinde geçiyor sevgi demek
Nursahergun Busramnida arya eşim istemez yüsra, hoşuma gidiyor gıbı bende ahsen, ısmı arasında, kalıyorum.
Sazenin birkizanneesi öyle bir kavim yok canım daha önce de konuştuk burda biriyle araştırdım ben de , helak olan kavim Ad kavmi And cenneti olarak bir çok ayette geçiyor bizzat okudum kuranda da 😊
GirlandBoy_Mom Nursahergun kızımın adı İkranur çok hoşuma giderdi hep anlam ve telaffuz bakımından hoş bi isim 😍
birkizanneesi Sazenin ad kavim değil adn kavimi canım. Hoca söylüyor, hoca mısın? Bence bir kez daha araştır yanlış biliyorsun. 😊