Dmrc5234- Mrb arkadaşlar bişey danışmak istiyorum size 39 haftalığım Perşembe günü doktor suni sancı verecekler çünkü nst de sancım yok şuana kadar ama kasıklarım ağrıyor suni sancı ile doğum yapanlar varmı kaç saat sonra doğuma alindiniz
tbmn Dmrc5234- Erken haftada suni sancı almak mantıklı ben ilk hamileliğimde 41+3 de sancım vs yoktu sadece suyum gelince gittim ama bebek kakasını yapmıştı bundan dolayı suni sancı verdiler doğum başlattılar ama yataktan vs kalkmama izin vermemişlerdi ileri zaman olduğu için şuan 37+4 ikinciye hamileyim ne zaman yatış verirlerse kabul edeceğim
Dmrc5234- Hilalyrdkl herhangi bir sıkıntı olduğunu söylemedi Altan muayene edicem dedi suni sancı vereceğini söyledi sabah çok hafif kahvaltı yap gel dedi
Dmrc5234- tbmn bnde kabul ettim bı sprin olmadığı için sancimda çıkmıyor nst de belki de hayırlısı budur
tbmn Dmrc5234- Hayırlısı sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alalım da vakti zamanı var demek ki daha
karamella_ @Dmrc5234- bende kendi isteğimle suni sancı aldım 39+5 gelmiyordu kordon dolamıştı valla ilk başta yavaş yavaş veriyolar sıkıntı yok son 3 saat bastırıyor bana sabah 8 de az az verip sonra çoğalttılar 15:15 de doğurdum canım bide sancın gelince nefes çalışması yap ve sıcak su belden aşagı tut çok rahatlatıryor
Hilalyrdkl Dmrc5234- şaşırdım bende devlete gidiyorum ama normal de sorun yoksa 41 e kadar bekleniyor . Doktora göre değişiyor heralde herşey bilemedim şimdi 🤷♀️
Elis77 Ben sabah 9 da kontrole gittim oğlumda muayene etti yatisimi yaptı suni sancı verdiler akşam saat 10:13 doğum yaptım