Sema2019 Merhabalr kızlar herkese hayırlı aksamlar diliyorm ikinci bebisime gebeyim ama ilk gebeliğim de 7. Ayımda gobüşümün belli olduğunu söylerdi herkes şuan ikinci gebeliğim 9 haftalığım ve ben bu hafta göbeğimin hafif çıktığını hissediyorum normalde 4 aya kadar yüz üstü uyunablir deniliyor ama ben uzandm mi bisey beni itiyor gibi psikolojikmen mi bilmiyorum ama eşimde göbeğimin çıkmadığını söylüyor ama ben görüyorum yani asla iki hafta öncesi gibi degil sizde durumlar nasil ☺️☺️
2baby1cat Sema2019 ya bende 17 haftalık hamileyim baya göbeğim var, kilo da alıyorum ama kilo mu bebek mi anlayamıyorum ya😅 bir yerde, ilk gebelikte karın kasları gevşediği için ikinci hamilelikte karnın daha hızlı büyüdüğünü okumuştum.☺️
gezentianne Sema2019 Benim de ikinci gebeliğim ilkinde cok geç çıkmışto aynı 7. ay.. Şimdi 8-9 haftalıkken bir çıkmıştı ama bir kaç haftaya düzeldi gitti göbeğim. Sonra da 17-18 de belirgin oldu şimdi 24 teyim ilk hamileliğimdeki 33-34 gibiyim🤣🤣 Daha erken cıktı ilkine göre
Sema2019 2baby1cat ay ne güzel sabirsizlaniyorm o haftalara yetismek icin doğum korkusunu hep yaşıyordum ve mallesef devam ediyor ama bi yerden sonra gercekten insan gebeliği özlüyor bebişin hareketlerni felan sizin ilk gebeliğiniz mi
2baby1cat Sema2019 benimde ikinci gebeliğim😊 ama sanki ilk gebelik gibi heyecanlıyım yine daha tam hissedemedim hareketlerini ama gebelik gerçekten çok güzel😊
mty Benim de ilk haftalar kocaman göbeğim vardı sonra indi. O göbek şişkinlik vs oluyor genelde. Simdi 19. Haftamdayım ilk zamanlardaki göbeğim yeni yeni çıkmaya başladı
Sema2019 mty çoğu kişi oyle demis bakalim inecek mi şuan kendimde bariz hamile gobusu görüyorum 🙈 hepimizn çok guzel hemilleik süreci olsn insaAllah