Senanur07 Kızlar bu soruna çözüm bulabilen var mı? O kadar horluyor ki daha 1,5 senelik evliyiz ama odaları ayırdık çünkü asla geceleri uyuyamıyorum. Ayrı uyumak da istemiyorum ama aklıma başka çözüm gelmiyor
crazyymom Senanur07 KBB ye görünmesi gerekir mutlaka geniz etiyle ilgili sorun vardır ufak lokal bi işlemle halledilebilir
ayse5487 Senanur07 benim eşimde sürekli horlar başta çok rahatsız oluyordum alıştım artık 😅 ayrı yatmayın yaa bilmiyorum doktora götürün yani diğer türlü alışamazsanız sizin için bayağı zor olur
MhysaTheGreat Senanur07 horladıkça döndürün. En burnu normali bile yorulunca horluyor yani. Eşim de horluyor ilk zamanlar ben de oda değiştiriyordum o üzülüyordu baya sonra baktım olmayacak gece horladıkça uyandırıp horluyorsun diyorum ya yan dönüyor ya yüz üstü horlamıyor bazen öyle yoruluyor ki pozisyon da fark etmiyor kulaklık takıp müzikle falan bayılıyorum sjdjs uyandırmaktan çekinmeyin zaten hatırlamıyorlar bile uyandıklarını
Gzde_defne Senanur07 ben eşimden çok sonra yatarak uyuyabiliyorum yani tv seyrederek falan iyice uykumun gelmesini sağlıyorum sonra yanına gidiyorum başka türlü yok uyuyamıyorum.birde çalıştıgım dönemde yorgunluktan artık duymuyordum şuan çalışmıyorum böyle bi çözüm buldum 😀
Etz KBB uzmanı geniz eti kemik operasyonu ile düzeltiyor ameliyat olmak istemez ise çift yastık horladiginda yönünü değişme veya eczanede nefes açıcı burun bantları alın akşamları taksın
Sazenin Ben bi ara burun bandı almıştım şoktan bi süre durdurdu 😅 çocuk acaba doğduğunda sesten uyanır mı diye düşünüyorum daha şimdiden 🫠
wherearetheavocados Senanur07 3 yıllık evliyim eşim efsane horluyor ilk zamanlar kavgasını bile yaptım ama yatağımı ayıramam ya 🤣 alıştım artık çok dayanılmaz olduğunda dürtüklüyorum horluyorsun diye