Havasahin Herkese iyi akşamlar. Ben gebeliğimin 24. Haftasında bebeğimi kalbinin durması sonucu kaybettim. Gerekli genetik testler yapıldı. Fakat genetik testler için bizim bizzat hastaneye gitmemiz gerekiyormuş. Testlerim Samsun’da yapıldı ve ben Şırnak’ta görev yapıyorum.o yüzden Samsun’a gidemiyoruz. Burada Şu an nasıl bir yol izlememiz gerekiyor. Sonuçları burada hangi bölüme götürmem gerekiyor. Bu durumu yaşayanınız varsa yol gösterebilir mi ?
Yvhbb Havasahin bende geçen sene mayıs ayında yaptırmıştım sonuçları sadece gittiğin doktor görüyor demişlerdi
ravzagul Havasahin çok gecmiş olsun bu kadar ileri haftada ilk defa duydum kalp durmasını çok üzüldüm Şırnagın merkezde misiniz yoksa ilçe mi
zynpknt Havasahin yaşadığınız yerde genetik bölümü varsa oraya gösterebilirsiniz yada kadın doğum veya hematoloji sadece pıhtılaşma için soruyorsanız burda bile çoğu kişi biliyor aynı sorunu yaşadığımız için isterseniz atın fotoğrafını bilenler yorumlasın
Havasahin Ben bir yakınımı gönderdim sonuçların fotoğrafını çekip bana gönderdi, fakat onları hangi bölüme götürmem gerektiği konusunda pek fikrim yok açıkçası
papatyaolsun Havasahin sonuçları başkasına nasıl vermişler şaşırdım , bize asla veremeyeceklerini söylemişlerdi
1tosbikannesi Havasahin kadın doğum doktoruna gösterebilirsiniz sonucunuzu en iyi yönlendirmeyi onlar yapıypr
papatyaolsun Biz de genetik test yaptırmıştık, görev sebebiyle de taşınmıştık. Arayarak testin çıkıp çıkmadığını soruyorduk ama sonuç için gelmeniz gerekiyor dediler başkasına veremeyiz dediler ve gidip almak zorunda kalmıştık
Havasahin papatyaolsun Gönderdiğim yakınım o üniversitede tıp fakültesi öğrencisi belki de o yüzden vermişlerdir.
123tubi Öncelikle başınız sağ olsun bende 3 yıl önce 27 haftalık bebegimi kaybettim pıhtılaşma için araştırma yaptırdım hematoloji gittik kan falan alında benden pıhtılaşma cıkmadı genetik araştırmak yaptıralım mı dedik doktora eşime bakılsın falan gerek yok demiştir sadece bana bakıldı ama hamile kaldım kan sulandırıcı iğne başlanacak 2 kaybım var benim çünki
Havasahin 123tubi genetik sonuçlarını yorumlayamadığım için pıhtılaşma vs. Olup olmadığını da bilmiyorum açıkçası. Kadın doğum doktoruna mı gitmeliyim öncelikle yoksa hematolağa mı gitmeliyim
123tubi Havasahin başlanması hamile kalınca hematoloji doktor kadın doğum öyle dedi 27 haftalık ve 2 aylık bebegim kaybettim o yüzden kan sulandırıcı iğne vurulmam gerekmiş
Havasahin zynpknt yaşadığım yerde genetik doktoru yok malesef. Bu gönderiye nasıl fotoğraf ekleyebilirim acaba ?
Lilyeva Havasahin sonuçlarınıza önce genetik testi yapan doktor bakıyor herhangi bir sorun varsa sizi kadın doğuma yönlendiriyor kadın doğuma gösteriyorsunuz sonrasında
zynpknt Havasahin ana sayfada 3 noktalı yerde resim ekle var ama yeni post olarak açın isterseniz anlayan var mı diye