BetulSahin5444 32 haftalık olduk devlette üçüncü sezeryan olucak acaba kaçıncı haftaya gün verirler merak ediyorum iki hafta sonra gün almaya gidicem
seyma0661 BetulSahin5444 benim yanımdaki kadına 38+4e vermişlerdi 2.sezeryan olacağı için. İlk doğumlarda daha fazla bekletiyorlar
Kbrhrn BetulSahin5444 ben de bugün 32 oldum. Ve bizim 38.haftalar tam ramazan bayramı ve sonrasına denk geliyor. Tatil ilan edilirse sıkıntı çıkar mı acaba o hafta için?
DENIZ_55 BetulSahin5444 doktor bana 28 haftamda gittim 38 haftada alıyorum bi aksilik olmazsa dedi bende 31+4 haftaligim 24 subartta muanem var bakalım ne diyecek
Nurk24 BetulSahin5444 32+1 deyim sezaryen dusunuyorum bu hafta gorustugumde nisanin ilk haftasi dedi yani bayram sonrasi oluyor. Bir sonra ki randevuda detayli konusalim dedi ne kadar gec olursa o kadar iyi gibi geliyor bakalim butun bebisler saglikla gelsin insallah
BetulSahin5444 Rafaelli Ben henüz gün almadım 34 haftada gel gün vercez dediler ikinci sezeryanim 38+5 te olmuştu
BetulSahin5444 seyma0661 Benimde ikinci 38+5ti üçüncü de ne zamana gün verirler devlette bakalım tam.bayramda 38 haftalık oluyorum bayrama gün vermezler umarim
zge13 BetulSahin5444 aralıkları ne kadar acaba benim 22 ay civarı iki sene dolmadığı için 37 gibi alırlar mı diye mrak içindeyim 33+2 yiz pazartesi randevumuz var gün verir mi bilemiyorum
Edanurylm Serenkrglmz o zaman 37 haftalık falan mı oluyorsunuz Benimde plasenta rahime yakın olduğu için sezaryen dediler acaba ne zamana gün verirler ilki normal bu mecburi sezaryen
BetulSahin5444 Kbrhrn Bayramda bile sezeryan yapıyoruz dedi benim.doktorum ama ben bayram sonrası olmak istiyorum bakalım
Serenkrglmz Edanurylm 37+5 oluyor ama izin de 10 gün doktorum burda olmayacakmış ilki de sezeryandı kilosu yerinde olurda 25 inde alalım dedi bana 37 çok erkem geliyor
BetulSahin5444 Serenkrglmz 37 hafta erken ama yani bebek anne karnında ne kadar kalsa daha iyi tabi gelişimi kilosu iyiyse doktor ona göre hareket eder
BetulSahin5444 zge13 İlk kızımla ikincinin arasında yirmi ay vardı devlet Hastanesi’nde sezeryan oldum 38+5 te üçüncüyle iki numaranin arasında da tam üç yaş var sizide 38 haftada alırlar devlettemi olacaksınız
zge13 BetulSahin5444 ilk kızınız da mı sezeryandi evet devlette inşallah doktorumdan memnun kaldım sakinliği açıklayıcı oluşu çok önemli benim için