bebeklerim__ Glsa-ylmz ilk gebeligimde netlessin diye 16.haftayi beklemiştim. Bunda da bekleyeceğim 🥰
mucizebebegimmm Glsa-ylmz oğlumda 14+4 te doktor %99 kesin diyerek cinsiyeti söyledi. Şimdi 10 haftalık gebeyim ama bu kez fetal yaptıracağız daha erken öğrenebiliriz ☺️
Glsa-ylmz Gulcan0643 bnde şuan 11+3 2 hafta sonra gidicem ama çok merak ediyorum acaba 12 . Haftada gitsem mi diye kararsız kaldım 🤣
Gulcan0643 Glsa-ylmz 12. Haftada çıkıntısı var erkek dediler bana 16.ve 17. Haftada kız dediler 2 defa
byz_blgc Glsa-ylmz kız 🤗 bir kızım var utangaç ama çok yakışıyor kızlara utanmak bence çok sevimli oluyorlar 😀
Bet3346 bebeklerim__ ilk kıza benzettiler canım kız dediler sonra kontrolde erkek olduğu çıktı yani 12 haftalar hatta 16 haftada yapılan yorumlara bile inanmayın bizim ki saklamış baya
Glsa-ylmz mucizebebegimmm bnde hiç bir testi yaptırmayı Düsünmüyorum cünkü doktorlar yanılabiliyo bazen o yüzden hamileliğimi güzel geçirmek istiyorum devlete gidiyorum bnde 13 haftalıkken gidicem göstermezse özele gidicem 😁
mucizebebegimmm Glsa-ylmz ben biraz fetal için mecburum, cinsiyet için fetal yaptırmayacağım elbette, geçte öğrensem olur. Bazı sebeplerden ötürü yaptırmamız gerek ☺️ inşallah sağlıklı sonuç alalım kız-erkek hiç bir farkı yok.
Merveogulganmis 13 haftalıkken tahmınde bulunuyor doktorlar genelde. Bana da oyle bulunmustu. 18 haftamda cınsıyet degısmedı tahmını doğru cıktı
Elifers Merveogulganmis devlette mi öğrendiniz 13 haftalık cinsiyeti..bende 13 haftalığım perşembe gidicem cinsiyeti söylermi acaba devlet geç söylüyomuş