Hcrt 2şubatta annemle aksam arkadasıma gıtı orda yedık ıctık ordan cıkım halamlara gıtık sonra eve geldık annemle sohpete daldık saat 00 00 da annem uyudu ben odamın kapısını actıgım gıbı karnıma bı agrı gırdı gecer dedım ama tam 7 dk surdu dayanamadım esımı uyandırdım sonra 10 dk bı sancım basladı tabı ben kendımı yerlere atıyorum bıraz canım tatlıdırda neyse tam saat 00 45 dayanamayıp hastaneye gıtık acılden gırıs yaptım ve hıc catı muaynesı olmadım dr yanına gırerken suyum geldı sonra catımı muayne etı ve hemen doguma alın dedı dogumhaneye gıtım çatala yatırdılar baktıla nst ye bagladılar amam ben sancım geldıkce ayetel kusu okudum yarım saat sonra 5 ıkınmamda kızım geldı ve kızlar sunu soyleyım ayetelkurdunun cok faydası oldun kı ben normal dogum yapamam dıyordum çok sukur mıletın anlatkları kadar yok cok kormayın korkutmasınlar ona ızın vermeyen hakınızı helal edın cok uzun oldu
Aysedgrlikrkmz Hcrt maşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin evladınıza uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin inşaallah 🙏🏼 Bizlere de sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🙏🏼🥰🥰
Seda5892 Hcrt ALLAH analı babalı ve sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip Etsin canım kusura bakma uykudan uyandım yeni neye zam gelmiş diye girdim posta😂😂😂😂