Melisafurkann SuEr_Tu1512 aşkım er yada geç öğreneceksin o yüzden sıkıntıya girme olacağı varsa oluyor nasip ❤️
Melisafurkann Kızlarrrrrr nasılsınız bata son 7 çok heyecanlıyım rabbim bu ay bize pozitif çizgiler görmeyi nasip etsinnnn içimden geldi 🥹❤️🌸
Girlinthesun Melisafurkann kuşumm benim de son 6 kaldı sürekli test yapmak geliyor içimden bir yandan da regl olcam diye korkuyorum sanki bu ay olmadı gibi geliyor karışık hissediyorum 🥲 inşallah bu ay güzel haberleri alırız hep beraber 🥰
Melisafurkann Girlinthesun inan bende öyle koltuk altındaki kemikler ağrıyor bugün başım ağrıyor stresten diye yorumluyorum bu ay sanki olmaz gibi hissediyorum sonra hevesleniyorum çok karmaşık duygular bir hamile olduğumu öğrenseydim kötü geçsin hamileliğim her şeye razıyım inan
Girlinthesun Melisafurkann kız Allah korusun deme öyle şey inşallah sağlıklı hamileliklerimiz olur en kısa zamanda hamile olduğumuzu öğrenelim bebişlerimiz de sağlıklı olsun da❤️ benim de kafamda sürekli bu var az kaldı dayanalım
Girlinthesun Girlinthesun @Melisafurkann @Meridaily kızlarr regl oldum bugün sabaha karşı bu ay elendimm🥲
Yaprakunallar Kızlar bat 20 sizce aksam test yapsam çıkarmı ya sürekli düşünüyorum yapıyımda kurtulayım negatif biliyorum ama görmem lazım psikolojim bozuldu 🤣
Girlinthesun Yaprakunallar aşkım yap bakalım belki de çıkar ya 8-9 gün kala çıkanlar var ben cumartesi yaptım negatif çıktı daha 8 günüm vardı mesela istiyosan bi dene
Girlinthesun Yaprakunallar kız Allah mı söyletti pozitif görmedim daha önce 😂 ben de bekliyorum işte 8 gün kala negatifti burdaki kızlar daha erken bekle dediler umudumu yitirmedim bekliyorum 6 günüm kaldı 🌸
Yaprakunallar Melisafurkann şimdi farkettim meme ucumda sok tarafta siyah noktalar var kabarcık değil çizgi gibi noktacık anlayamadım neden bu oldu
Melisafurkann Yaprakunallar aşkım ben göğüste kabarcığın 7.haftadan sonra başladığını biliyorum ama inşallah hamilesindir
Yaprakunallar Melisafurkann kabarcıkta değil bu sit bezlerimin üstü siyah noktalar var ciltte cıkan siyah nokta tarzı