Meridaily Melisafurkann 8 gün vardı dımı canım son günlerde bir daha yap bakalım, ovülasyon koyulaşacak mı acaba? Yaptın mı bir daha?
Melisafurkann Melisafurkann bunu yaptım canım sabah @Meridaily düne göre biraz daha koyu sanki yada bana öyle geldi bilmiyorum adetten sonra yaptıklarım hep silikti pik olana kadar
Meridaily Melisafurkann 2.yumurtlama mı gelecek acaba ya? 🤔 Yarın da yap bakalım kuzum alt alta koy karşılaştıralım
Melisafurkann Meridaily aşkım sıfır belirtim var sadece yüzümde sivilceler çıktı bu ay elendim galiba
Meridaily Melisafurkann dur hemen umudunu kesme amaa adet günü pozitifi görenler, sonrasında görenler de var 🥹 hiç belirti yaşamayıp öğrenenler de var🤲🏻 dua edelim kuzucum inşallah güzel haber bu ay bizimle olsun😍🤲🏻
Melisafurkann Meridaily gögüslerim şişmiş dün gece sırt üstü uzanınca belim ağrıdı ama ayakta çok kaldığım için olabilir birde yüzümde sivilce var şuan çok heyecanlıyım çokkkkk
Meridaily Melisafurkann benim sol kasık ağrım var sadece oradan yumurtlama olmuştu zaten 1 tane de, ama yumurtlama döneminden yeni çıktım çatlama vs olduysa onun ağrısıdır diye düşünüyorum 🥺
Melisafurkann Meridaily ayyy sus sus öyle düşünme kesin bebişinin belirtisidir ❤️ test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Melisafurkann Meridaily sürekli gebelik testi yapmak geliyor içimden ama sonra çıkmaz diye vazgeçiyorum 🥲
Girlinthesun Melisafurkann @Meridaily kızlar ben dün kendimi tutamadım yaptım test negatif ama hala umudum var 😂 2-3 şubatı değerlendirmiştik ovulasyona göre işte 12 gün filan geçmiş oldu, bat da 24ü daha erken sanırım değil mi bana moral verin
Meridaily Girlinthesun kuzum bence çok erken, adete 1 gün kala negatif görüp 2,3gün geçtikten sonra pozitif görenler de var o yüzden adet olana kadar umudunu kaybetme 😍🤲🏻
Melisafurkann Girlinthesun tek çaremiz regl gecikmesi ne kadar stres yaparsak yapalım olacağı varsa oluyor ya valla çok sıkılıyorum bazen bu süreçten
Girlinthesun Melisafurkann ya işin kötüsü öyle belirgin bir belirti de yok sağ kasığımda tatlı tatlı hafif sızlama oluyor arada akıntı geliyo beyaz bazen şeffaf bazen normal beyaz gibi bir de sol göğsümde hassasiyet var o kadar midem bulansa mutlu olcak gibiyim😂
Meridaily Melisafurkann valla bende öyleyim ya, adet olunca en baştan olacak süreç için sıkılıyorum🥺 yeniden yumurta takibi olacak sonraki ay olmazsa rahim filmi çekilecek. Korkutuyor beni yaşayacağım süreçler 🥺
Melisafurkann Girlinthesun benimde az önce hafif sızlama oldu onun dışında birşeu yok belirtim yok kafayı yedik iyice 😂