Melisafurkann SuEr_Tu1512 kuzum şuan var gibi ama yalancı pozitif mi bilemeyiz tabi eğer varsa kaset testte de silik çıkar bence onuds yap 3 gün var diyorsun alırsın o zamana kadar eczaneden hatta şuan sipariş etsen Regl gününe kadar zaten gelir 😂
SuEr_Tu1512 Melisafurkann Yavrum ben köyde oturuyorum siparişler buraya 7,10 güne anca geliyor. Daha 5,6 gün var adete son 2 gün kalana kadar kaseti yapmayı düşünmüyorum olmazsa eşime bi daha erken gebelik testlerinden aldırırım🤷
Melisafurkann Kızlarrr kocaman bir negatif gördüm ayın 10 unda pik olmuştu olsaydı çıkardı diye düşünüyorum 🥹
Merve8155 Melisafurkann bende ayni awox yaptim ne gatif cikti 11.gun pikti benimde 2 gun yumurtlama 3.gun catlama oldu .ya erken daha ya da yok.artimed beni kandirdi yani
Ceriko Melisafurkann canım cok erken çatlamadan sayman lazım en erken 11.günde çıkıyor oda çatlamadan sayarsan. Benim 11.gün flaşla bile sadece benim gördüğüm şekilde çıkmıştı. Modunu düşürme sakın benimde bat28 resmen zaman durdu
SiriusAb SuEr_Tu1512 Canım var gibi inşallah vardır. Testin markası ne ? Benim de bat 24 bugün yaptım ama negatif çıktı.
Merve8155 Melisafurkann insallah canim bu ayda aglamak istemiyorum vucudum kotu tepki veriyor bekleyelim sabredelim 3 gun daha
Merve8155 Melisafurkann bende ayni sekilde cok sey yapmistim ama bence cok erken suanda .benim yumurtlamam 11.12.gun olmustu 13 catlama o yuzden erken diyorum