Kurbagaannesi Arkadaşlar Kraftın twist modelini kullanan memnun kalan ya da bu arabaya benzer kategori ve fiyatta araba önerecek olan var mı? ( en zor alışveriş arabaymış meğer 🙈)
Hulya06 Kurbagaannesi Canim bende kraft twist travel sistem aldim tavsiye üzerine daha doğum yapmadim.Ama evde sürüyorum sürümü cok rahat,kullanışlı.Puseti oto koltuğu olarakta kullaniliyor,çift yönlü,kapatinca cok yerde kaplamiyor 👍🏻
Mrveykt Kurbagaannesi Canim ben o arabayı çok inceledim. Herseyi güzel şık, kullanişli amaaaa çok ağır bir araba.. Ben tek taşiyamadim. Sürekli kullanacağım düşünerek almakdan vazgeçtim. Benim aldığım bebek arabası Peg perego book 51. Biraz pahaliydi indirime girmişti ozaman almişdik. 😊
BurcuHamza Hulya06 baya uyguna almışsın xlx olandanmi yoksa rlx yada twist 18 değil dimi? Çunku çok ucuza almışsınız 😳
Hulya06 BurcuHamza Kraft twist eko canim 5 ay oldu alalı e_bebekte indirim vardi ordan almıştım suan fiyatı cok pahalanmış 🙄
Hulya06 Kurbagaannesi E_bebek mağazasından canim indirim varken almistim suan fiyatlar uçmuş 😆.10 subatta tum kraft modellerinde indirim var kacirma bence 😉
BurcuHamza Kurbagaannesi bir birine benzeyen üç tane araba var benim bildiğim. Kraft twist rlx, travel twist 18 ve travel xlx. En pahalisi içlerinde xlx. Hepsi burdada falan 3500a satiliyor. Bende ucuzlamis diye almistim 🤷♀️
Kurbagaannesi BurcuHamza valla iyi almışsınız canım. Dolar tekrar artacak seçim falan beklemek istiyordum ama gerek duymuyorum şimdi 💁🏻♀️ Civilde teşhir ürünleri oluyormuş aslında paket için olmayanlara bile teşhir diyorlar ama şimdi hesapladım siz normal almışsınız ben de 300 fazla almış olacağım. Bölgeye göre bile değişiyor demekki