Yektek22 Kızlar yumurta toplandıktan sonra genetik teste gidecek emriyolar. Sonra en erken ne zaman transfer olur daha önce yaptıranlar yazabilir mi? Mart ayında transfere yetişir mi
Ertugrulgulcem24 Yektek22 merhaba canım pgt li tüp bebeği nerede yaptırıyorsun bnde pgt li yaptıracağım merkez araştırması yapıyorum tekrarlayan düşüklerim olduğu için
mrp2023 Yektek22 opudan 5-6 gün sonra biyopsi alınıyor 20-25 günde genetikten sonuç geliyor opu tarihiniz nedir
Ysmnpmk Yektek22 benim yumurtalar 5.gune geldikten sonra genetige gitti yaklaşık 3 hafta sürdü sonucun gelmesi sonrasında 2. Adette transfer oldum çok şükür şuanda doğdu 3 aylık bile oldu kızım darısı başınıza inşallah 🤲
Yektek22 Ysmnpmk yok genetik sonucunu demiyorum genetik gelince direkt ilk adette transfer yaparlar mı acaba
Ysmnpmk Yektek22 ilk adete sonuç yetişmez canım çünkü toplamadan sonra adet gecikmiyor hemen oluyor anca 2.adeti beklersin
Yektek22 Ysmnpmk doğru söylüyorsunuz yumurta toplamadan sonra adet kısa sürede olunuyor orayi hiç aklıma getirmedim. Diğer adette oluyor genelde dimi
PurpleRose Yektek22 opudan sonra olduğunuz adet 1. Adet oluyor. 1 adet dinlenme süresi oluyor diğer 2. Adette de transfer süreci oluyor. Zaten pgt sonucu yetişmiyor. Acıbademde 21 günü en az buluyor
Yektek22 PurpleRose her şey yolunda giderse Nisan’da olurum o zaman. İkincdi adetten kaç ghn sonra transfer oluyor ortalama
Yektek22 Ysmnpmk ortalama ikinci adetten kaç gün sonra transfer oluyor mesela 2. Adetimj 10 Nisan’da oldum desem nişanın kači olur?
Ysmnpmk Yektek22 10 veya 15 gün sürüyor canım ilaç kullaniyosun o dönemde rahim hazır oluncada trnsfer yapılıyor