1994ozg Umarım canı çeken olmaz, kokoreç midye tutkunuyum 6 aydır ağzıma sürmedim, normalde herşeye dikkat eden bir tip değilim sıkı tutmam ama bi tereddütteyim yiyen oldu mu hiç sizce yenir mi 🥲
marsu 1994ozg aşırı aşırı güvendiğiniz bir yer var mı? çook temiz yaptığından kesinlikle emin olmalısınız, hadi sakatatı geçtim midye çok riskli çünkü genelde çok kötü koşullarda hazırlanıyor 😓
tbmn 1994ozg Taze ve bildiğiniz yer ise nefsinizi körlemek için bir kaç tane yiyebilirsiniz ben de yemiştim 1 kiloya yakın 🙈😅 canım çok çekmişti
GamzeAkcagul Bende kokoreçi çok severim ve çok özledim 🥺 ama yememek için çok gayret ettim doğuriyim ilk işim kokoreç yemek olacak 😂 her ihtimale karşı bekle derim 🥰
Leylaaa123 Benim de canım deli gibi midye çekiyor ama civa ve ağır metal oranı çok yüksek. Doktorum kesin yasaklı olduğunu söylemişti. Kokoreç ile ilgili bilgim yok ama ciğer gibi sakatatları sorduğumda çok canın çekerse tadımlık yiyebilirsin demişti.
KumpirsMom 1994ozg kokoreç değilde mumbar dolması her yerde karşıma çıkınca aşırı aşerdim ve hiç bir yere güvenemediğim için kendim alıp temizleyip yaptım ve yarım porsiyon kadar yedim nefsimi körelttim yani abilerime yaradı bu konuda ama en azından aşermemi doyurdum 🤣