minikelebek_ Kızlar biraz sohbet edelim nasıl gidiyor ben bugün 9+2 oldum bidahaki kontrolüm 1 ay sonra,gece mide bulantısıyla uyanıyorum ama kusamıyorum,mide yanmam var geceleri ayaklarım karıncalanıyor uyuyamıyorum sizde durumlar nasıl?
Selim_Alparslan minikelebek_ 9+0 haftaligiz bizde 😌 ilk haftadan beri kanama alanımız var progestan igne ve hap kullanıyorum. Bol bol dinleniyorum. İnşallah bu süreci güzel bir şekilde atlatırız 😌🤲 Bulantim 7. Haftada başladı. Kokulara karşı çok hassasım hemen bulantim oluyor. Ara ara kasik ağrılarım ve bel çekilmesi oluyor. İlk gebeligimi daha rahat geçirmiştim bu çok yorucu oldu bizim için Ama İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız 💞🤰
mrp2023 minikelebek_ ayak karıncalanması hakkında bilgim yok ama kramp tarzıysa magnezyum yazar doktoruna söylersen
minikelebek_ mrp2023 bende olabildiğince içmemeye çalışıyorum sonra gece 3-4 gibi mide bulantısına uyanıyorum o zaman içiyorum
Yldzyldzyldz minikelebek_ 10+2 haftadayım canım ama hiç birleyen hissetmiyorum ilk gebeliğimde çok kötü midem bulanıyordu ama bunda çok rahatım hiç hamile değil gibiyim 😌
busraaa570 minikelebek_ ben 7. Haftamı bitirmek üzereyim hayattan soğudum mide bulantısından gözümü açamıyorum ilki de böyle olmuştu işe gidemiyorum rapor aldım sürekli kendimi zorla uyutmaya çalışıyorum ve yolum daha çok uzun ilki 20. Haftaya kadar sürmüştü bulantılar
minikelebek_ busraaa570 ay çok zor gerçekten umarım 20. Haftaya kadar sürmez 1-2 haftaya biter inşallah
acemii_anne 9+6 yım. İkizlere hamileyim ilk hamileliğim. Bu haftaya kadar aşırı uyku durumu vardı başka da hiçbi belirtim yok. Çok şükür bu hafta uyku durumu da azalmaya başladı. İnşallap hep böyle güzel gider ☺️
cavbella minikelebek_ gece gündüz geçmeyen mide bulantısı var 4 haftadır 😔 ilaçlar da tam anlamıyla rahatlatmıyor sadece bu sürecin geçmesini bekliyorum
Elifmehmetemin 11+3 haftalık oldum bende sol bacağıma kramp girmesi beni zorluyor bide yolda oldu çok zorlandım mide bulantısı genelde yok ama yemek yedikten sonra başlıyor bende de anlamadım bide aşırı uykuya düşüyorum sizde de oluyor mu maf oldum uyumaktan gerçekten canımı sıkmaya başladı diğer gebeliklerimde olmadı böyle bunda uyuyan güzele döndüm resmen 😂
minikelebek_ Elifmehmetemin evet evet benimde yemek yedikten sonra mide bulandım başlıyor gerçekten,ve evet bendede çok uyuma isteği oluyor ama kendimi zorluyorum yoksa gece uyuyamıyorum
bebeklerim__ minikelebek_ ben en son 7 haftalikkenngittun 3 hafta sonra gel demişti hafta içi gideceğim inşallah senin ne zaman ne zaman gittin
cavbella minikelebek_ hayattan kopmuş gibiyim haftalardır sürekli bulantısı var kimseyle görüşmüyoruz sürekli evde yatma modundayım.süreç uzarsa diye de çok korkuyorum 🙁
Elifmehmetemin minikelebek_ valla gün boyu uyusanda gece de uyuyorum gayet güzel ve sabah gene uyumamış gibi uyanıyorum 🤭