Seymaaa05 sednc0 2 si balık koktuğu için😂içemem diye 1 de gebelik süresince kullanılabiliyormuş zaten
AnayimBenAna_ Sude346 folik asit bebeğin sinir ve beyin gelişimi için çok önemli. Görümcenizin yaptığı doğru bişey değil lütfen sizde bunu burda tavsiye etmeyin bu sebeple. 🌸
Sude346 AnayimBenAna_ ben tavsiye etmiyorum sadece bildiğim kadarını söylüyorum herkes yapıp yapmamakta özgür ben kendim kullandığımı da belirttim. 🦋
SuEr_Tu1512 almirmomy Ben 15.haftada başladım. Ondan öncesinde doktorum başka birşey önermişti onu kullanıyordum. Bitince elenetal2ye başlamamı söyledi, kullanıyorum bende☺️
Rabiul almirmomy elenatal 1 i 11. Haftamda bittiği gibi 2 ye geçirdi doktorum doğuma yakın da 3ü kullanmaya başladım doğumdan sonra da kullandım elimde 1 paket de kaldı
ipek63yldz_ ynzl Bende 11 haftalıkken bıraktım folix asiti direk Pregnom Max başladık halende onu kullanıyorum magnezyum ve d vitamininede devam ediyoruz 🤗
almirmomy sednc0 tşkler canım memnunmuydun bende yeni aldımda hergün bitane içiyomuydun kullanımın nasıl dı hamilelik sürecince hep mi içtin
sednc0 almirmomy valla hayatımın en kilo almaya meyilli dönemiydi hamilelik üçüncü trimesterda durduk şükür
sednc0 almirmomy yok hayır hamileliğin sonuna kadar kullanılıyor multivitaminler tamamen yazın gelmesiyle iştahsızlıkla alakalı
Birannelikmeselesi ynzl folik asit hapını bıraktım. Ama gebelik vitamini kullanıyoru. İçerisinde folik asit var zaten diyerek ilk hapı bıraktırdı doktor
Seyda-06 ynzl ilk hamileliğimde folibol 3 ay kullanmıştım 4.aya geçtiğimde decavite geçilmişti. Ama şuan gebelik öncesinden beri imom omega kullanıyorum ne zamana kadar kullan derlerse