Gizem1992 Asyaninannesi_ Bnm 3 cm açılmam varmiş sürekli afedersiniz büyük tuvaletim varmiş gbi bugün gidiyorum ama yok yapamıyorum bebek kanala mı yerleşti acaba öğlen baya alttan bıçak saplaması gbi ağrım oldu
Asyaninannesi_ Gizem1992 benimde oyle cok sık idrar ishalimde vardi sonrasindada hep sürekli büyük abdestim varmış gibi hissediyorum arada karın bölgemde agri oluyor ama sürekli degl
kuzuannesi4234 Ben 2 gündür ishali ve dün bunun için acile gittim açıklığa baktılar 1 çıktı doktor hiç yok diyebiliriz dedi ama sancim çıktı Bende sizin gibi acaba doğum belirtisi midir diye sorduğumda doktor açıklığın sancina bakılırsa şuan öyle denemez dedi
Gizem1992 Asyaninannesi_ peki yere oturup sırtını dayayıp bacak bacak üstüne atmayı denedin mı ben dün yapıyordum şuan yapamıyorum
Asyaninannesi_ @Gizem1992 Sırtim dikmi olması gerekiyor tam belimi duvara yasladigimda atamiyorum ama hafif asagi kaydigimda atabiliyorum
Gizem1992 Asyaninannesi_ yani dik olması gerekiyor die biliyorum ben hafif aşagı kaysam da atamıyorum kaldıramıyorum bacağımı
Gizem1992 Asyaninannesi_ bebek kanala yerleşince büyük tuvalet hissi oluyor sürekli bende de şuan o his var
Asyaninannesi_ Gizem1992 benim daha var 😂 geceleri olunca bir an önce dogursamda kurtulsam diyom piskolojikmen sanırım kendimi cok etkiliyorum . Huzursuz bacak sendromu uykusuzluk mide yanmaları artık pes ettiriyor beni
Gizem1992 Asyaninannesi_ evet gerçekten son zamanlar zor oluyor sağlıkla kavuşalm inşallah bakalm bende sabah kdr evde durabilcekmiyim stres heyecan kaygı hepsi var şuan
mervedmrcn Asyaninannesi_ ben 38. Haftamda yoğun ishal olmuştum 3 gün filan sürdü. Doğumum planlıydı 39+0da sezaryen oldum. Ama ameliyat sabahı sancım vardı
Yagmur205 Asyaninannesi_ yok gece 3de suyum geldi öyle gitdim hastaneye sabaha karşı sancı başladı amma ntsde doğuma kadar sancım çıkmıyodu 😂
Asyaninannesi_ Yagmur205 benimde belime arada bi böyle inme gibi bisey giriyor cikiyor acaba sanci boyle biseymi
Yagmur205 Asyaninannesi_ benim son günler belim ağrıyodu ama dayanılmaz bi ağrı diyildi adet ağrısı gibi bişey zaten hemin gün kasımalarım çok olmuşdu ama
Asyaninannesi_ Yagmur205 bebegin anne karninda sertlesmesini kasılma olarakmi kabul ediyorsunuz ilk gebeligim oldugu icin inan Hareketimi kasılmamı hic bisey anlamiyorum belime bi inme gibi birsey giriyor cok ince bir sızısı oluyor oda sancimi yoksa bel agrisimi onu bile ayırt edemiyorum . Karın bolgemin ustundede boyle toplanma oluyor artk yeri dar bebek buyuyor hareketleri sert olduğu içinmi boyle toplanma hissediyorum yoksa kasılmamı bilmiyorm
Yagmur205 Asyaninannesi_ böyle karnın sertleşiyo sonra geciyo 2 3 dakika öyle sert kalıyo sanki karnın çekliyo gibi harketle alaksı yok
Yagmur205 Asyaninannesi_ toplanma hiss etmen kaslma ben doğuma gitidiyim gün fazla olmuşdu normalda 2 3kere oluyodu gün içinde o günü 10 kereden fazla